• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Επεκτείνεται στην Πελοπόννησο η Agrifreda;
00:02 - 19 Απρ 2013

Επεκτείνεται στην Πελοπόννησο η Agrifreda;

Αν και εδρεύει στη Πέλλα, πληροφορίες θέλουν να σκέφτεται την δημιουργία μονάδων μεταποίησης και επεξεργασίας στην Πελοπόννησο. Ο λόγος για την εταιρεία AGRIFREDA SA που ιδρύθηκε το 2000 και βρίσκεται στην γεωργική περιοχή της Αριδαίας Ν.Πέλλας.  

H περιοχή αυτή φημίζεται για πλούσια αγροτική δραστηριότητα σε περίμετρο 20 χλμ και είναι γνωστή για την δυνατότητα
παραγωγής της σε ποικίλα προϊόντα όπως κεράσια (τραγανά, γαλανά), κάστανα, ροδάκινα, βερίκοκα, πατάτες, σπανάκι, πράσα και πολλά άλλα.

Μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, η Agrifreda κατάφερε να αποτελεί την μοναδική για την Ελληνική επικράτεια, εταιρία επεξεργασίας
κάστανων, μία παραγωγική διαδικασία ιδιαίτερα εξειδικευμένη. Παράλληλα αναπτύσσει προϊόντα επεξεργασίας και μεταποίησης σε μία μεγάλη ποικιλία φρούτων και οπωροκηπευτικών.

Η εταιρεία πέραν των δραστηριοτήτων της στον Ελληνικό χώρο πραγματοποιεί συνεργασίες σε επίπεδο εισαγωγών με εταιρίες από την
Βουλγαρία, Τουρκία και Ιταλία και παράλληλα πραγματοποιεί εξαγωγές σε Γαλλία, Ιταλία, Γερμανία και Σαουδική Αραβία.

Πληροφορίες θέλουν την εταιρεία να εξετάζει το ενδεχόμενο επέκτασής της και στην ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου εκμεταλλευόμενη και την έντονη αγροτική δραστηριότητα της περιοχής. Στο πλαίσιο αυτό, λέγεται ότι έχει ξεκινήσει και επαφές με ντόπιους παραγωγούς.

http://www.agrifreda.gr/datafiles/cms30.jpg

Διαβάστε επίσης:

Τελευταία τροποποίηση στις 19/04/2013 - 09:14