• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Παρούσα στην Κολωνία η «Ελληνικά Κελλάρια Οίνων»
08:26 - 01 Οκτ 2013

Παρούσα στην Κολωνία η «Ελληνικά Κελλάρια Οίνων»

H Ελληνικά Κελλάρια Οίνων Α.Ε. δίνει το «παρών» στην κορυφαία και μεγαλύτερη διεθνή έκθεση για την βιομηχανία τροφίμων και ποτών στη Γερμανία, την ANUGA που πραγματοποιείται από τις 5 έως στις 9 Οκτωβρίου στην Κολωνία.

Στο περίπτερο της Ελληνικά Κελλάρια Οίνων θα παρουσιαστεί στους επαγγελματίες του κλάδου τροφίμων, η πλούσια γκάμα ετικετών της και οι σειρές κρασιών της ΠΟΙΚΙΛΙΑΚΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ, APELIA, ΚΥΚΝΟΣ. Επίσης, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει και τα κρασιά του Άγγελου Ρούβαλη (Ασπρολίθι, ΜΙΚΡΟΣ ΒΟΡΙΑΣ, IANOS) και τα αποστάγματα του Ανέστη Μπαμπατζιμόπουλου, των οποίων την εμπορική διάθεση κατέχει η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΛΛΑΡΙΑ ΟΙΝΩΝ.

Η ANUGA αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εκθέσεις παγκόσμιας κλίμακας για την βιομηχανία τροφίμων και ποτών. Καλύπτει όλα τα τμήματα της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών, από το λιανικό εμπόριο και τις υπηρεσίες τροφίμων, την τροφοδοσία της αγοράς.