Μάλιστα κατά τη χθεσινή ημέρα ενώ σε όλη τη διάρκειά της βρισκόταν πάνω από αυτήν, καθώς διαπραγματευόταν με τιμή ανώτερη των 27,4 ευρώ - κάτι που αποδεικνύεται και από το VWAP: 27,57 ευρώ - τελικά η δημοπρασία για το κλείσιμο την έφερε απρόβλεπτα στα 27,3 ευρώ, αναβάλλοντας για τις επόμενες ημέρες την ανοδική διάσπαση της εν λόγω περιοχής.
Η επιβεβαιωμένη ανοδική διαφυγή με αυξημένο όγκο συναλλαγών από το επίπεδο των 27,4 με 27,6 ευρώ θα επιφέρει ριζική αλλαγή στη μέχρι τώρα μεσοπρόθεσμη καθοδική τάση που διέπει τη μετοχή λόγω της κινήσεώς της μέσα στο κανάλι. Το μεσοπρόθεσμο target ενός τέτοιου θετικού σεναρίου ορίζεται στα 31,7 ευρώ, καθώς το ύψος του καναλιού είναι ίσο με 4,3 ευρώ περίπου.
«Φλερτ» με τη σημαντική μεσοπρόθεσμη αντίσταση, της καθοδικής γραμμής όπου ενώνει τις τρεις τοπικές κορυφές, φαίνεται να πραγματοποιεί η μετοχή του ΟΠΑΠ στις τελευταίες συνεδριάσεις, σύμφωνα με όσα αναφέρει η Fortius στην τεχνική της ανάλυση για τον τίτλο.



