• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Δεσμεύθηκαν τα ακίνητα οικογένειας Κουτσολιούτσου, ΔΣ και Folli-Follie
19:15 - 28 Νοε 2018

Δεσμεύθηκαν τα ακίνητα οικογένειας Κουτσολιούτσου, ΔΣ και Folli-Follie

Δες περισσότερα άρθρα του Reporter.gr όταν αναζητάς ειδήσεις στην Google

Στη δέσμευση των ακινήτων της οικογένειας Κουτσολιούτσου, των μελών του Δ.Σ. της Folli Follie, αλλά και της ίδιας της εταιρείας, προχώρησε πριν μερικές ημέρες η Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου χρήματος. Είχε προηγηθεί η δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών και των θυρίδων των ιδίων, με εντολή του οικονομικού εισαγγελέα Γιάννη Δραγάτση.  

Η απόφαση της δέσμευσης των ακινήτων ελήφθη την περασμένη εβδομάδα από την επικεφαλής της Αρχής για την Καταπολέμηση της Νομιμοποίησης Εσόδων από Παράνομη Δραστηριότητα, αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Άννα Ζαίρη.

Ειδικότερα, η απόφαση αφορά τα ακίνητα των Δημήτρη, Κατερίνας και Γιώργου Κουτσολιούτσου, των πέντε μελών του Δ.Σ. της εταιρείας που ελέγχονται και ποινικά για τους ισολογισμούς της εταιρείας, αλλά και τα ακίνητα της ίδιας της εταιρείας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η απόφαση της κ. Ζαίρη επιδέχεται προσφυγής στο δικαστικό συμβούλιο, κάτι που δεν δύνανται να πράξουν τόσο η οικογένεια Κουτσολιούτσου όσο και τα μέλη του Δ.Σ. της εταιρείας.