Στην ανάλυση της Πεντεδέκας επισημαίνεται ότι τα αποτελέσματα εξαμήνου της Πλαίσιο δείχνουν πορεία ανάπτυξης των κερδών της εταιρείας, που εκτιμάται ότι θα συνεχιστεί.
Η Πλαίσιο ευνοείται πλέον ορατά από το πολυκαναλικό της σύστημα, αλλά τα περιθώρια κερδών σε κάποια από τα προϊόντα της εταιρείας θα συνεχίζουν να επηρεάζονται δυσμενώς από τον διαδικτυακό ανταγωνισμό, εκτιμά η ΑΧΕΠΕΥ.
Αναμένεται αύξηση κατά 19% των πωλήσεων κατά το 2006 και των κερδών μετά φόρων κατά 24%. Με βάση τη μέθοδο DCF, η τιμή μετοχής θεωρείται ιδιαίτερα ελκυστική, δεδομένου ότι έχει δυνατότητα ανόδου 22% από την τελευταία τιμή κλεισίματος.
Την αγορά των μετοχών της Πλασίο, με τιμή στόχο τα 8,3 ευρώ από 10,9 ευρώ που ήταν προηγουμένως, συστήνει η Πεντεδέκας ΑΧΕΠΕΥ.



