• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Την πρώτη της επένδυση στα ξενοδοχεία σχεδιάζει η Grivalia
10:20 - 02 Αυγ 2016

Την πρώτη της επένδυση στα ξενοδοχεία σχεδιάζει η Grivalia

Εντός του προσεχούς τριμήνου ευελπιστεί να είναι σε θέση να ανακοινώσει την πρώτη της επένδυση στον κλάδο των ξενοδοχείων η GRIVALIA Properties ΑΕΕΑΠ, καθώς συνεχίζει το πλάνο διείσδυσής της στη συγκεκριμένη αγορά. 

Η εταιρεία έχει ιδρύσει αυτόνομη θυγατρική, με έδρα το Λουξεμβούργο, ήδη προ 12μήνου, σχεδιάζοντας την είσοδό της στην πολλά υποσχόμενη αγορά, ακόμα και από το στάδιο της ανάπτυξης, καθώς δεν αποκλείει και την απόκτηση έκτασης κατάλληλης για τουριστική αξιοποίηση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Καθημερινής", στόχος της Grivalia είναι να τοποθετηθεί στο άνω άκρο της αγοράς του ξενοδοχειακού τουρισμού, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν εξετάζονται και μικρότερες μονάδες, ή μονάδες χαμηλότερων προδιαγραφών. Σήμερα, η εταιρεία έχει τη δυνατότητα να δαπανήσει περί τα 200 εκατ. για την ανάπτυξη των τουριστικών επενδύσεών της. Σε συνδυασμό όμως με έναν στρατηγικό επενδυτή και ανάλογα με τον βαθμό της εμπλοκής του, τα κεφάλαια αυτά μπορούν να αυξηθούν ακόμα και στα 600 εκατ. ευρώ.

Κατά το φετινό πρώτο εξάμηνο, η εισηγμένη εμφάνισε καθαρά κέρδη της τάξεως των 5 εκατ. ευρώ, έναντι 20,5 εκατ. ευρώ κατά το αντίστοιχο περσινό διάστημα, κυρίως λόγω της καταγραφής ζημιών της τάξεως των 11,7 εκατ. ευρώ από την αναπροσαρμογή των επενδύσεων σε ακίνητα στην εύλογη αξία τους.

Τελευταία τροποποίηση στις 02/08/2016 - 10:39