• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
12:38 - 24 Μάι 2007

Marfin: Εκδοση ομολόγου 750 εκατ. ευρώ πλήρους εξασφάλισης

Δες περισσότερα άρθρα του Reporter.gr όταν αναζητάς ειδήσεις στην Google

Την έκδοση ομολόγου κυμαινόμενου επιτοκίου τριετούς διάρκειας πλήρους εξασφάλισης (senior debt) στα πλαίσια του προγράμματος EMTN, συνολικού ύψους 750 εκατ ευρώ ανακοίνωσε η Μarfin Popular Bank.

Oπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της τράπεζας, το ομόλογο έχει απόδοση ίση με το επιτόκιο τριμήνου Euribor πλέον 29 μονάδων βάσης. Η έκδοση είχε υπερκάλυψη κατά 1,94 φορές, διατέθηκε σε διεθνείς και ελληνικούς επενδυτικούς φορείς και θα εισαχθεί προς διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο του Λουξεμβούργου.


H πιστοληπτική διαβάθμιση της Marfin Popular Bank είναι Α3 απο την Moody's και ΒΒΒ+ από την Standard & Poor's.


Kύριοι ανάδοχοι της έκδοσης ήταν οι τράπεζες Citigroup, Deutsche Bank και HSBC και ανάδοχοι οι τράπεζες Alpha, Εθνική, Unicredito, Raiffeisen, DZ και LBBW.