Το πακέτο περιλαμβάνει το σύνολο των αγώνων του Champions League, του Europa League και του Conference League, με περίπου 500 αναμετρήσεις κάθε χρόνο. Οι μεταδόσεις αναμένεται να μοιραστούν μεταξύ του ΣΠΟΡ FM TV και της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, καλύπτοντας ολόκληρη την τετραετία από το 2027 έως το 2031.
Η διαδικασία για την πώληση των δικαιωμάτων στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές αγορές είχε ουσιαστικά ανοίξει τον δρόμο από τον περασμένο Νοέμβριο, όταν η UEFA ολοκλήρωσε τις βασικές συμφωνίες με τις πέντε μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές αγορές της ηπείρου: την Αγγλία, την Ισπανία, τη Γερμανία, την Ιταλία και τη Γαλλία.
Ακολούθησε η αντίστροφη μέτρηση για τις υπόλοιπες χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στο ποιος θα εξασφάλιζε το πλήρες πακέτο των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.
Απέναντι στον όμιλο Αλαφούζου βρέθηκε η Percapita, μια κοινοπραξία τηλεοπτικών σταθμών, η οποία έφτασε επίσης στον δεύτερο γύρο της διαγωνιστικής διαδικασίας. Με βάση τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ωστόσο, η πρόταση του ΣΠΟΡ FM TV φαίνεται να επικρατεί, ανοίγοντας τον δρόμο για μια συμφωνία ύψους 330 εκατ. ευρώ.





