• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Ο Αλαφούζος έβαλε γκολ σε Βαρδινογιάννη, Μαρινάκη, Κυριακού
00:05 - 06 Νοε 2026

Ο Αλαφούζος έβαλε γκολ σε Βαρδινογιάννη, Μαρινάκη, Κυριακού

Δες περισσότερα άρθρα του Reporter.gr όταν αναζητάς ειδήσεις στην Google

Η κίνηση του Γιάννη Αλαφούζου να εξασφαλίσει τα δικαιώματα προβολής των ευρωπαϊκών κυπέλλων ποδοσφαίρου (Champions League, Europa League και Conference League) για τη νέα του συνδρομητική πλατφόρμα δεν αποτελεί απλώς μια επιχειρηματική συμφωνία κορυφής, αλλά μια στρατηγική ανατροπή στο ελληνικό τηλεοπτικό τοπίο. 

Η εξασφάλιση του κορυφαίου ευρωπαϊκού προϊόντος δημιουργεί έναν ισχυρό πόλο έλξης για το κοινό, το οποίο καλείται πλέον να προσαρμοστεί σε μια νέα πραγματικότητα κατακερματισμού των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Μένει να φανεί πώς αυτή η επένδυση θα διαμορφώσει τον ανταγωνισμό στην ελληνική αγορά streaming.

Ως γνωστόν οι δύο κυρίαρχες πλατφόρμες είναι οι Magenta και Nova, ενώ μία νέα ετοιμάζεται από τη συνεργασία των μιντιακών ομίλων Βαρδινογιάννη, Μαρινάκη και Κυριακού. Πληροφορίες αναφέρουν πως οι τελευταίοι είχαν καταθέσει πρόταση για τα δικαιώματα των ευρωπαϊκών κυπέλλων ποδοσφαίρου αλλά επικράτησε ο Αλαφούζος και το ΣΠΟΡ FM TV.

Σημειώστε, όμως και την έντονη φημολογία που υπάρχει για ενδεχόμενο εξαγοράς της Nova από τον Όμιλο Αλαφούζου.

Τελευταία τροποποίηση στις 06/11/2026 - 00:19