• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Ο Αλέξης Τσίπρας και τα άνθη των έμμονων ιδεών
18:00 - 01 Μαρ 2016

Ο Αλέξης Τσίπρας και τα άνθη των έμμονων ιδεών

Σε συνθήκες μιας οιονεί αιχμαλωσίας στα έγκατα του Μαξίμου, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αναπολεί την άλκιμη μέθη των ωραίων ημερών, όταν του έγνεφε προκλητικά η Κίρκη της εξουσίας. Που έδυσε σήμερα εκείνο το κάλλος;   

Η τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση του πρωθυπουργού, έδειξε ότι από τη στιγμή που οι φαντασιώσεις του συγκρούστηκαν μετωπικά με την πραγματικότητα, ζει πλέον σε έναν μουντό κόσμο συσπάσεων, οδυνηρών διαψεύσεων και λαβωμένων αισθημάτων.

Σίγουρα μετανοιώνει οικτρά που βιάστηκε τόσο να αναλάβει και αρνήθηκε να ψηφίσει για Πρόεδρο Δημοκρατίας τον υποψήφιο που πρότεινε ο Α. Σαμαράς.

Θα τον άφηνε να ολοκληρώσει τη «βρώμικη δουλειά», η αξιολόγηση έστω κακήν- κακώς θα τελείωνε κι ο ίδιος θα ερχόταν με την αίγλη του παράκλητου και ολόκληρο το πολιτικό του κεφάλαιο στον τόκο.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο penna.gr