• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
18:51 - 23 Απρ 2013

Τον Οκτώβριο η δίκη του Λάκη Γαβαλά για χρέη από μη καταβολή ΦΠΑ

Δες περισσότερα άρθρα του Reporter.gr όταν αναζητάς ειδήσεις στην Google

Για τις 11 Οκτωβρίου 2013 αναβλήθηκε από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων η δίκη του επιχειρηματία Λάκη Γαβαλά και της αδελφής του Νότας, οι οποίοι κατηγορούνται για μην καταβολή Φ.Π.Α. ύψους περίπου 1,2 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο γνωστός επιχειρηματίας στο χώρο της μόδας, προσωρινά κρατούμενος, ήταν παρών στο εδώλιο, όπως και η αδελφή του, αλλά η εκδίκαση της υπόθεσης του δεν προχώρησε, καθώς η συνεδρίαση του δικαστηρίου διεκόπη έπειτα από τηλεφώνημα για βόμβα στο Εφετείο. Έτσι η δίκη αναβλήθηκε για τον Οκτώβριο.

Σε βάρος του Λ. Γαβαλά εκκρεμεί για τον Ιούνιο και δεύτερη δικογραφία για μη καταβολή ΦΠΑ. Ο ίδιος έχει δηλώσει ότι επιθυμεί να διαθέσει στο Δημόσιο ακίνητη περιουσία του ώστε να εξοφληθούν τα χρέη του και να αποφυλακιστεί. Τ. Βινιεράτου.

Διαβάστε επίσης: