• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Σβίγκου για Σημίτη: Η έξοδος από τη μνημόνια είναι πραγματικότητα
16:35 - 30 Δεκ 2018

Σβίγκου για Σημίτη: Η έξοδος από τη μνημόνια είναι πραγματικότητα

Δες περισσότερα άρθρα του Reporter.gr όταν αναζητάς ειδήσεις στην Google

Απάντηση στις δηλώσεις του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη σχετικά με τη βέβαιη προσφυγή της Ελλάδας σε δανεισμό στον ESM, έδωσε σήμερα η Ράνια Σβίγκου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

«Όσο κι αν καταστροφολογεί, όσο κι αν ενοχλείται ο κ. Σημίτης, η έξοδος από τα μνημόνια είναι πραγματικότητα. Η χώρα μας δεν θα μπει σε νέο πρόγραμμα, ούτε θα προσφύγει ξανά σε δανεισμό από τον ESM» και «την απάντηση την δίνουν καθημερινά, η πορεία της οικονομίας και οι δηλώσεις των αρμόδιων Ευρωπαίων αξιωματούχων», επισήμανε η Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ας ασχοληθεί καλύτερα με την πολιτική του αυτοβιογραφία, μήπως καταφέρει να εξηγήσει τα ανεξήγητα», συνέχισε η Ράνια Σβίγκου.

«Η ισχυρή Ελλάδα του κ. Σημίτη, με τα μεγάλα δημόσια έργα, τις μεγάλες αγορές όπλων και, όπως αποδείχθηκε τελικά, τις μεγάλες μίζες, κατέρρευσε σαν τραπουλόχαρτο, λίγα μόλις χρόνια αργότερα. Όσες, λοιπόν, συνεντεύξεις αυτοθαυμασμού κι αν δώσει ο πρώην Πρωθυπουργός, ούτε η ιστορία αλλάζει, ούτε η μνήμη των πολιτών», πρόσθεσε.