• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
14:38 - 14 Φεβ 2012

Come back Μεϊμαράκη στη Ν.Δ

Επιστρέφει ενεργά στην κομματίκη δράση ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, μετά από 2 χρόνια.
Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Μάριος Σαλμάς, και ο βουλευτής Χίου, Κώστας Μουσουρούλης, ορίστηκαν νέοι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι της ΝΔ με απόφαση του προέδρου Αντώνη Σαμαρά.

Αναλυτικά με απόφαση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας ορίζονται νέοι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι, τομεάρχες και επικεφαλής γραμματειών, οι παρακάτω βουλευτές:

- Κοινοβουλευτικοί Εκπρόσωποι, μαζί με το βουλευτή Κερκύρας κ. Νίκο Δένδια, ορίζονται ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κ. Μάριος Σαλμάς και ο βουλευτής Χίου κ. Κώστας Μουσουρούλης.

- Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, ο βουλευτής Β' Αθηνών κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

- Αναπληρωτής του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, ο βουλευτής Ημαθίας κ. Μιχάλης Χαλκίδης.

- Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής 'μυνας, ο βουλευτής Καβάλας κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος.

- Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εμπορίου, ο βουλευτής Β' Αθηνών κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

- Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Περιφερειακής Πολιτικής, ο βουλευτής Ξάνθης κ. Αλέξανδρος Κοντός.

- Αναπληρωτής Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εξωτερικών, ο βουλευτής Αχαΐας κ. Μιχάλης Μπεκίρης.

- Επικεφαλής της Γραμματείας Αγροτικού, ο βουλευτής Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνος Τσιάρας.

- Επικεφαλής της Γραμματείας Κοινωνικής Συνοχής και Αλληλεγγύης, η βουλευτής Επικρατείας κα Ευγενία Τσουμάνη-Σπέντζα.
Τελευταία τροποποίηση στις 14/02/2012 - 16:40