• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
11:35 - 26 Μαρ 2012

Γεωργιάδης: «Στη σφαίρα της φαντασίας όσα λέει ο Καμμένος»

Συνεχίζεται η κόντρα Καμμένου - Γεωργιάδη, με τον αρχηγό των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» να δηλώνει για το νυν στέλεχος της ΝΔ πως «δεν ασχολούμαι με το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ». «Εγώ μιλάω με πολιτικά επιχειρήματα, όχι με λαϊκισμούς» η απάντηση του κ. Γεωργιάδη.

Ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στον Realfm επανήλθε και επέμεινε στις κατηγορίες ότι ο κ. Καμμένος ως υπουργός μέσα σε ένα καλοκαίρι δαπάνησε 450 χιλιάδες ευρώ για να πετάει με το ελικόπτερο από νησί σε νησί. «Τα έχει πάρει από τα δάνεια αυτά τα λεφτά η Ελλάδα» σημείωσε.

Ο κ. Γεωργιάδης μίλησε για «ονειρικό και φαντασιακό δρόμο» αναφερόμενος στις θέσεις Καμμένου και επανέλαβε την πρότασή του για δημόσια συζήτηση με τον ίδιο ή με οποιοδήποτε στέλεχός του. Ο πρώην υπουργός αμφισβήτησε όλες τις αναφορές του κ. Καμμένου για την κήρυξη του χρέους ως επαχθές σημειώνοντας ότι αυτό μπορεί να γίνει μόνον με...δικτατορικό καθεστώς.

«Όταν ψήφιζε για το ευρωσύνταγμα ή τη συνθήκη της Λισσαβόνας δεν ήξερε τίποτα για την παραχώρηση της εθνικής κυριαρχίας;

Μιλάει για το βρετανικό δίκαιο αλλά στην πράξη τίποτα δεν μπορεί να μάς κατασχέσουν οι δανειστές γιατί όλες οι εκτελέσεις γίνονται με το ελληνικό δίκαιο. Θα μας πάρουν την Ακρόπολη και τα πετρέλαια, όλα αυτά είναι στη σφαίρα της φαντασίας» κατέληξε.