• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Σαμαράς: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα ατύχημα που δεν πρόκειται να συμβεί
20:56 - 12 Ιαν 2015

Σαμαράς: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα ατύχημα που δεν πρόκειται να συμβεί

Αισιόδοξος ότι η συσπείρωση της ΝΔ αυξάνεται καθημερινά εμφανίστηκε ο Αντώνης Σαμαράς κατά την προεκλογική του ομιλία στα Ιωάννινα, ενώ επιτέθηκε για ακόμη μια φορά στο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι δεν έχει πρόγραμμα εξόδου από την κρίση. 

Παράλληλα σημείωσε πως η ΝΔ έχει συγκεκριμένο πρόγραμμα για έξοδο από την κρίση, ενώ την ίδια ώρα κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ, ότι πέφτει από την γκάφα στην άλλη.


«Από την άλλη κάνουν την μία γκάφα μετά την άλλη. Από την μία λένε ότι δεν θα πληρώσουν τόκους και δεν καταλαβαίνουν ότι αυτό σημαίνει χρεωκοπία, μετά το αποσύρουν και μιλούν για εσωτερικό δανεισμό και στην συνέχεια δηλώνουν ότι θα πληρώσουν με έντονα γραμμάτια χωρίς να γνωρίζουν ότι αυτό δεν γίνεται γιατί είμαστε οριακά. Δεν έχουν ιδέα τι γίνεται με την Ελλάδα», τόνισε ο Πρωθυπουργός και κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να μην «παίζει την Ελλάδα στα ζάρια»


Ο κ. Σαμαράς επανέλαβε πως στην περίπτωση που αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας ο Αλέξης Τσίπρας ,υπάρχει κίνδυνος να χαθούν κοινοτικά κονδύλια και οι αγροτικές επιχορηγήσεις και κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση ότι δεν έχει πρόγραμμα, σημειώνοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα ατύχημα που δεν πρόκειται να συμβεί.