• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Νέα Δημοκρατία-Μητσοτάκης: Να γίνουν στις 15 Νοέμβρη οι εκλογές
10:53 - 03 Οκτ 2015

Νέα Δημοκρατία-Μητσοτάκης: Να γίνουν στις 15 Νοέμβρη οι εκλογές

Την ανάγκη να υπάρξει μία «συμφωνία κυρίων» που θα λέει ότι όποιος κερδίσει τις εσωκομματικές εκλογές στη Ν.Δ. οι υπόλοιποι θα στηρίξουν τον πρόεδρο που θα εκλεγεί, τόνισε ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στο Mega.

Αναφερόμενος στο θέμα των εσωκομματικών εκλογών είπε πως πρότεινε η διαδικασία να γίνει στις 15 Νοεμβρίου ώστε οι υποψήφιοι να έχουν χρόνο να αναπτύξουν τις σκέψεις τους καθώς όπως τόνισε η Νέα Δημοκρατία δεν είναι ακέφαλη αφού ο Ευ. Μεϊμαράκης ασκεί κανονικά τα καθήκοντά του.

Όπως εξήγησε, η Νέα Δημοκρατία επιχειρεί ένα άνοιγμα στην κοινωνία και για αυτό χρειάζεται ο απαιτούμενος χρόνος καθώς όπως υπογράμμισε εάν φτάσουν στις εσωκομματικές κάλπες μόνο τα στελέχη του κόμματος τότε "θα έχει γίνει μια τρύπα στο νερό".

Ο κ. Μητσοτάκης είπε πως είναι φυσικό ο καθένας να θέλει να προβάλει τη δική του υποψηφιότητα εκτίμησε ωστόσο πως χτυπήματα κάτω από τη μέση δεν πρόκειται να υπάρξουν και εμφανίστηκε βέβαιος ότι αυτό θα το τηρήσουν όλοι.

Τελευταία τροποποίηση στις 03/10/2015 - 11:31