• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Ο Ραγκούσης «καρφώνει» τη Φώφη για τις εξελίξεις στην Κεντροαριστερά
13:22 - 14 Απρ 2017

Ο Ραγκούσης «καρφώνει» τη Φώφη για τις εξελίξεις στην Κεντροαριστερά

Ευθύνες στη Φώφη Γεννηματά καταλογίζει ο Γιάννης Ραγκούσης για το γεγονός ότι δεν έχουν καρποφορήσει οι προσπάθειες για τη δημιουργία νέου ενειαίου κόμματος στην Κεντροαριστερά.

Σε συνέντευξη στην Εφημερίδα των Συντακτών, ο κ. Ραγκούσης κάνει χαρακτηριστικά λόγο για βαρύτατατη πολιτική ευθύνη που αναλαμβάνει προσωπικά η κα. Γεννηματά και όλα τα ηγετικά στελέχη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Όπως συμπληρώνει το ιδρυτικό μέλος της Ώρας Αποφάσεων και πρώην υπουργός: «Τους δίνεται η ιστορική ευκαιρία να αναγεννηθεί η προοδευτική παράταξη και να γίνει αξιωματική αντιπολίτευση κι αυτοί αφήνουν αυτόν τον κορυφαίο συνταγματικό και πολιτικό ρόλο στον ΣΥΡΙΖΑ».

Ο κ Ραγκούσης προαναγγέλει ότι η Ώρα Αποφάσεων προχωρά στην ιδρυτική πράξη του νέου φορέα, δεν αποκλείει συμπόρευση με το Ποτάμι λέγοντας χαρακτηριστικά «Μπορούμε και θέλουμε πολιτικά να συμπορευτούμε», ενώ χαρακτηρίζει τη ΝΔ «ένα παλαιοκομματικό προϊόν του 1974 που ενσωματώνει παρά τις `φωτεινές εξαιρέσεις` όλα τα `κακά της πολιτικής μας μοίρας`».