• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Για μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση δεσμεύθηκε ο Μητσοτάκης
21:52 - 06 Αυγ 2018

Για μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση δεσμεύθηκε ο Μητσοτάκης

Για την άμεση μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση στο 13% και σε δεύτερο χρόνο στο 11%, δεσμεύτηκε εκ νέου ο πρόεδρος της Ν.Δ., Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος είχε συνάντηση σήμερα με νέους εργαζόμενους στον κλάδο της εστίασης.  

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ν.Δ., επεσήμανε ότι το σχέδιο για σημαντική μείωση των φόρων συνιστά μία «συμφωνία αλήθειας» με τους επιχειρηματίες.

Τόνισε δε, ότι οι τελευταίοι θα πρέπει να είναι απολύτως συνεπείς στις υποχρεώσεις τους απέναντι στο κράτος και τους εργαζόμενους.

Οι νέα εργαζόμενοι, από την πλευρά τους, αφού έθεσαν στον κ. Μητσοτάκη το ζήτημα της ανασφάλιστης εργασίας, επεσήμαναν και το πρόβλημα της ελλιπούς τουριστικής εκπαίδευσης.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. αναγνώρισε την ύπαρξη του ζητήματος και κατέστησε αναγκαίες τις επενδύσεις στη σωστή και υψηλού επιπέδου κατάρτιση του προσωπικού σε τουρισμό και εστίαση.

Τελευταία τροποποίηση στις 06/08/2018 - 23:50