• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Μπακογιάννη: Ο λαός θέλει σταθερότητα-Όχι να ξανακυβερνήσει Τσακαλώτος με Βαρουφάκη
12:13 - 23 Ιουν 2022

Μπακογιάννη: Ο λαός θέλει σταθερότητα-Όχι να ξανακυβερνήσει Τσακαλώτος με Βαρουφάκη

Για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, αλλά και για την τουρκική προκλητικότητα μίλησε η Ντόρα Μπακογιάννη στον ΣΚΑΪ.

Ειδικότερα, η κα Μπακογιάννη, τόνισε ότι ο Κυριακός Μητσοτάκης θα μετρήσει τα πάντα πριν πάρει απόφαση για πρόωρες εκλογές, ενώ πρόσθεσε ότι ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να αφήσει τη χωρά ακυβέρνητη με απλή αναλογική και με υπηρεσιακό πρωθυπουργό, εν μέσω παροξυσμού και παραλογισμού του Τούρκου προέδρου, Ταγίπ Εντογάν σε βάρος της χώρας μας.

Η κα Μπακογιάννη υπογράμμισε ακόμη ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, δημιουργεί κλίμα αμφισβήτησης του εκλογικού αποτελέσματος, όπως o Ντόναλντ Τραμπ στις ΗΠΑ, γι’ αυτό ζητά διορισμό υπηρεσιακού Υπουργού Εσωτερικών τρεις μήνες πριν από τις φερόμενες ημερομηνίες διεξαγωγής προώρων εκλογών.

Κατά την κα. Μπακογιαννη ο ελληνικός λαός θέλει σταθερότητα και δεν θα ψηφίσει τον Αλέξη Τσίπρα «για να ξανακυβερνήσει ο κ. Τσακαλώτος με τον κ. Βαρουφάκη».

Για την τουρκική προκλητικότητα, εκτίμησε ότι ο Ερντογάν δεν θα προκαλέσει επεισόδιο σε βάρος της Ελλάδας.

Η κα. Μπακογιάννη υποστήριξε τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Αχτσιόγλου για την επίθεση που δέχτηκε, λέγοντας ότι είναι όμορφη κι αδύνατη και κάποιοι την ζηλεύουν και εκτοξεύουν κακίες.