• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ καλύπτει τη Νικολάου-Νέα επίθεση Πολάκη
21:41 - 27 Φεβ 2023

ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ καλύπτει τη Νικολάου-Νέα επίθεση Πολάκη

Στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας απαντά ο τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιάννης Ραγκούσης, υποστηρίζοντας πως «η ΝΔ καλύπτει την κ. Νικολάου».

Παράλληλα, προσθέτει: «Αντί απαντήσεων για την ουσία των καταγγελιών μας, επιλέγει τον δρόμο των υπεκφυγών. Με τη σημερινή της ανακοίνωση η ΝΔ παίρνει πάνω της το σκάνδαλο «Νικολάου», που προκάλεσε ζημιά τουλάχιστον 2 εκατ. ευρώ στον ελληνικό λαό την ίδια ώρα που η κ. Νικολάου αγόραζε πολυτελή κατοικία».

Ο Γ. Ραγκούσης κατέληξε επισημαίνοντας ότι «θεωρούμε αυτονόητη και επιβεβλημένη την άμεση παρέμβαση του εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος, ο οποίος έχει στη διάθεσή του και το σχετικό πόρισμα του ΣΔΟΕ».

Επιμένει ο Πολάκης

Την απόφαση του να δημοσιεύσει την διεύθυνση της οικίας της Σοφίας Νικολάου υπερασπίζεται ο Παύλος Πολάκης με νέα ανάρτησή του ισχυριζόμενος ότι οι κατοικίες των πολιτικών προσώπων δεν είναι μυστικές.

Παρά τον νέο κύκλο αντιδράσεων που προκάλεσε η ενέργειά του, ο κ. Πολάκης επίθεται εκ νέου στην πρώην Γενική Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής, δημοσιεύοντας εκ νέου φωτογραφίες του σπιτιού της.

Συγκεκριμένα στην ανάρτησή του σημειώνει: «ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ, δεν θα γλυτώσεις!! Έτσι να φαίνεται η «ευπρέπεια». Κάνε μήνυση και στα Σαιτ που δημοσίευσαν τη φωτογραφία και το συμβόλαιο .(Από πότε είναι μυστικές οι κατοικίες των πολιτικών προσώπων;;)».

Συνεδριάζει την Τρίτη το Εκτελεστικό Γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ

Πηγές από την Κουμουνδούρου αναφέρουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει με την αποπομπή Πολάκη να προστατεύσει το κόμμα στην τελική ευθεία για τις εκλογές και να στείλει τρία μηνύματα:

  • Ο πρόεδρος του κόμματος δεν εκβιάζεται
  • Ο αγώνας κατά της διαφθοράς του «καθεστώτος Μητσοτάκη» είναι αγώνας συλλογικός και δεν μπορεί να γίνεται με όρους προσωπικής σταυροφορίας, αλλά με σχέδιο.
  • Δεν χωράνε αυτόνομες πολιτικές και προσωπικές ατζέντες, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ λειτουργεί πάντα συλλογικά. Όποια άλλη επιλογή, επισημαίνει η Κουμουνδούρου ρίχνει νερό στο μύλο του κ. Μητσοτάκη, λίγες μέρες πριν προκηρυχθούν οι εκλογές.
Τελευταία τροποποίηση στις 27/02/2023 - 21:48