• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Τσαπανίδου: Οι αποκαλύψεις για Παπαθανάση-Καππάτο εξοργίζουν τους δανειολήπτες
14:40 - 28 Μαρ 2023

Τσαπανίδου: Οι αποκαλύψεις για Παπαθανάση-Καππάτο εξοργίζουν τους δανειολήπτες

Σε σχόλιό της, η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου, απευθύνεται προς την κυβέρνηση ερωτώμενη αν προτίθεται να ψηφίσει την πρόταση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, να αναγράφονται στο πόθεν έσχες και οι ρυθμίσεις δανείων, ή αν «θα τη σταματήσουν νέοι Πάτσηδες, Καππάτοι και Παπαθανάσηδες».

Πιο συγκεκριμένα η κ. Τσαπανίδου αναφέρει:

«Οι τελευταίες αποκαλύψεις για τον κ. Παπαθανάση με τις βολικές ρυθμίσεις της εγγύησης ενός μεγάλου δανείου, αλλά και της δράσης του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Καππάτου που επιχείρησε να βγάλει στο σφυρί δύο κατοικίες ευάλωτων νοικοκυριών, εξοργίζουν τους δανειολήπτες που γονατίζουν από την αύξηση των επιτοκίων και την ακρίβεια.

Γι αυτό επαναφέραμε στη Βουλή την τροπολογία με την οποία οι πολιτικοί θα δηλώνουν στο πόθεν έσχες όχι μόνο τα δάνεια που έχουν λάβει, αλλά και τις ρυθμίσεις στις οποίες προχώρησαν για την αποπληρωμή τους.

Αυτή τη φορά θα την ψηφίσει η Νέα Δημοκρατία ή θα τη σταματήσουν νέοι Πάτσηδες, Καππάτοι και Παπαθανάσηδες;

Όλοι δικαιούνται να γνωρίζουν ποιους αντιμετωπίζει ευνοϊκά το κράτος, που στους πολίτες δείχνει μόνο το εχθρικό του πρόσωπο», καταλήγει.