• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
ΣΥΡΙΖΑ: Κοροϊδία η ρύθμιση χρεών της ΝΔ, 8/10 μένουν εκτός
18:04 - 20 Απρ 2023

ΣΥΡΙΖΑ: Κοροϊδία η ρύθμιση χρεών της ΝΔ, 8/10 μένουν εκτός

Σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αναφέρει ότι η ρύθμιση χρεών της Νέας Δημοκρατίας αποτελέι «κοροϊδία» καθώς αποκλείει την πλειοψηφία των οφειλετών, ενώ συμπληρώνει ότι το κυβερνών κόμμα θα πάρει «απάντηση στις κάλπες».

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου αναφέρει:

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη με τις πολιτικές της επί τέσσερα χρόνια οδήγησε στη διόγκωση των χρεών των πολιτών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Αρνήθηκε την ουσιαστική ρύθμιση οφειλών σε 120 δόσεις, με κούρεμα των χρεών που δημιουργήθηκαν από την πανδημία και μετά, χλευάζοντας το δίκαιο αίτημα της κοινωνίας και την πρόταση της αντιπολίτευσης.

Στο παρά πέντε των εκλογών έφερε μία πολύ περιορισμένη ρύθμιση 36-72 δόσεων και την αναβίωση ρύθμισης που είχε θεσπίσει ο ΣΥΡΙΖΑ για όσους την έχασαν.

Σήμερα διαπιστώνεται ότι 8 στους 10 δεν μπορούν καν να μπουν στην πολυδιαφημισμένη ρύθμιση, ενώ λόγω των αυστηρών προϋποθέσεων που έθεσε η κυβέρνηση δεν μπορούν να αναβιώσουν ούτε την παλαιότερη ρύθμιση όσοι την απώλεσαν.

Η εξαπάτηση και η κοροϊδία της ΝΔ θα επιστραφεί εφάπαξ από τους πολίτες στην κάλπη».