• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Η Επιτροπή Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας εισηγείται άρση ασυλίας του Κυριάκου Βελόπουλου
11:38 - 17 Απρ 2024

Η Επιτροπή Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας εισηγείται άρση ασυλίας του Κυριάκου Βελόπουλου

Δες περισσότερα άρθρα του Reporter.gr όταν αναζητάς ειδήσεις στην Google

Την άρση της ασυλίας του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου, εισηγείται στην Ολομέλεια της Βουλής η Επιτροπή Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας.

Τον κ. Βελόπουλο έχει μηνύσει για συκοφαντική δυσφήμιση ο Ευστάθιος Φλώρος, πρώην στέλεχος της Ελληνικής Λύσης και πατέρας του ανεξάρτητου βουλευτή Κωνσταντίνου Φλώρου, που ανήκε στο κόμμα.

Ο κ. Φλώρος υποστηρίζει ότι ο κ. Βελόπουλος τον εξύβριζε μέσω κρυφού λογαριασμού στο Twitter.

Αν και ο κ. Βελόπουλος, μέσω του βουλευτή Κωνσταντίνου Χήτα, αρνήθηκε τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι ο λογαριασμός δεν ήταν δικός του, ζήτησε να αρθεί η ασυλία του.

Όλα τα κόμματα τοποθετήθηκαν υπέρ της άρσης με εξαίρεση το ΚΚΕ που για λόγους, όπως ανέφερε αρχής, δήλωσε «παρών».

H απόφαση για την άρση της ασυλίας θα ληφθεί στην Ολομέλεια μετά από ονομαστική ψηφοφορία πιθανότατα την ερχόμενη βδομάδα.

Τελευταία τροποποίηση στις 17/04/2024 - 11:41