• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Διαμαντοπούλου: Η παραγωγική Ελλάδα αγωνίζεται χωρίς καμία βοήθεια
16:26 - 27 Αυγ 2024

Διαμαντοπούλου: Η παραγωγική Ελλάδα αγωνίζεται χωρίς καμία βοήθεια

Αιχμηρή κριτική στη κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, Κυρ. Μητσοτάκη, για τα νέα λεωφορεία, άσκησε η υποψήφια για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Άννα Διαμαντοπούλου.

«Πώς θα ενισχυθεί η ελληνική βιομηχανία και η ελληνική μικρή επιχείρηση; Ποια είναι τα αντισταθμιστικά οφέλη; Ποια είναι η συμμετοχή της παραγωγικής Ελλάδας στην διαδικασία;» ανέφερε σε δήλωσή της.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά η κ. Διαμαντοπούλου, «κάθε χρόνο αγοράζονται εκατοντάδες λεωφορεία από τουριστικές εταιρείες ή από τα ΚΤΕΛ χωρίς όμως να υπάρχει συμμετοχή της παραγωγικής Ελλάδας στην διαδικασία».

Επισήμανε, δε, πως αυτή είναι η μεγάλη πρόκληση για την οικονομία αλλά και η μεγάλη πρόκληση και προτεραιότητα για το ΠΑΣΟΚ την επόμενη μέρα.