• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Πλησιάζει η «πρεμιέρα» των ΙΚΕΑ στην Πάτρα
00:01 - 02 Αυγ 2013

Πλησιάζει η «πρεμιέρα» των ΙΚΕΑ στην Πάτρα

Πυρετώδεις είναι οι ετοιμασίες για τη λειτουργία του  νέου κέντρου παραγγελιών και παραδόσεων του παγκόσμιου κολοσσού της ΙΚΕΑ στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νέος σταθμός θα λειτουργήσει στον κόμβο της Περιβόλας και συγκεκριμένα, στο ακίνητο όπου στεγαζόταν το κατάστημα Multirama.

Ο νέος σταθμός αναμένεται να λειτουργήσει στα πρότυπα του αντίστοιχου που λειτουργεί εδώ και ένα χρόνο στη Ρόδο. Ήδη έχουν αρχίσει οι προσλήψεις για την κάλυψη θέσεων.

OPRJGIORD JHODEOHJ

Πληροφορίες μιλούν μόνο για έκθεση με προϊόντα, από όπου θα μπορείς να παραγγέλνεις, αλλά όχι να τα παίρνεις επί τόπου!

Υπενθυμίζεται πως ο σχεδιασμός του ομίλου Fourlis περιλαμβάνει το ξεκίνημα της λειτουργίας δύο τέτοιων νέων σταθμών, οι οποίοι θα εξυπηρετούν τις ευρύτερες περιοχές της Δυτικής Ελλάδας (Πάτρα) και της Κρήτης (Χανιά).

Τελευταία τροποποίηση στις 02/08/2013 - 17:10