ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΓΕΚΕ: Τι αναφέρει το ΔΣ για την δημόσια πρόταση

15:22 - 30 Ιουλ 2021 | Αναλύσεις
ΓΕΚΕ: Τι αναφέρει το ΔΣ για την δημόσια πρόταση
Την αιτιολογημένη γνώμη του σχετικά με τη Δημόσια Πρόταση από την κα Δωροθέα Κεφάλα για το σύνολο των μετοχών της εταιρείας έδωσε στη δημοσιότητα το Δ.Σ. της εισηγμένης.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας διατυπώνει την άποψή του ως ακολούθως:

Α. Η απόκτηση των Μετοχών της Εταιρείας από τον Προτείνοντα δεν θα επιφέρει αλλαγές στην επιχειρηματική στρατηγική και στους επιχειρηματικούς σκοπούς της Εταιρείας. 

Β. Ο Προτείνων προτίθεται να συνεχίσει τις δραστηριότητες της Εταιρείας.

Γ. Ο Προτείνων ενδέχεται να προβεί σε ορισμένες διοικητικές μεταρρυθμίσεις, λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι η Εταιρεία δεν θα χρειάζεται να συμμορφώνεται πλέον με τις απαιτήσεις που τίθενται για τις εισηγμένες εταιρείες. 

Δ. Το προσφερόμενο αντάλλαγμα €5,75 ανά μετοχή:
(i) Είναι, σύμφωνα με την Έκθεση του Χρηματοοικονομικού Συμβούλου, εντός του εύλογου εύρους τιμών, ώστε να 

(ii) Πληροί τα κριτήρια του "δίκαιου και εύλογου" του Ν. 3461/2006.

Ε. Η Δημόσια Πρόταση παρέχει στους μετόχους της Εταιρείας τη δυνατότητα αποεπένδυσης με αντάλλαγμα που ανταποκρίνεται πλήρως στις νομοθετικές προϋποθέσεις. 

Επισημαίνεται πως οι σχεδιασμοί και οι εκτιμήσεις του Προτείνοντα βασίζονται σε ορισμένες παραδοχές αναφορικά με την παρούσα κατάσταση και συνεπώς δύνανται να επηρεαστούν από τυχόν μεταβολή, λαμβάνοντας υπόψη και την τρέχουσα πανδημική κρίση.

Η παρούσα αιτιολογημένη γνώμη δεν συνιστά, ούτε πρέπει να ερμηνευτεί ως σύσταση ή συμβουλή προς τους μετόχους της Εταιρείας για την αποδοχή ή την απόρριψη της Δημόσιας Πρότασης, ούτε βέβαια και για την πραγματοποίηση πάσης φύσεως συναλλαγών επί των μετοχών της Εταιρείας.

Δείτε ΕΔΩ ολόκληρη την αιτιολογημένη γνώμη του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας και ΕΔΩ την έκθεση του Χρηματοοικονομικού Συμβούλου

Τελευταία τροποποίηση στις 15:26 - 30 Ιουλ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.