• ΓΔ: 00
 • FTSE/ΧΑ LARGE CAP0
 • FTSE ΧΑ MID CAP0
 • Τζίρος0
 • €/$ 0 €/£ 0
  BTC 0 ETH 0 XRP 0
Image on Reporter.gr
0
0
 • Nasdaq00%
 • S&P 50000%
 • CAC 4000%
 • DAX00%
 • FTSE 10000%
 • Nikkei 22500%

Απόψεις

Ποιος ο λόγος για το νέο debate;

Αποφασίστηκε τελικώς και απομένουν οι λεπτομέρειες για τους ακριβείς όρους διεξαγωγής του δεύτερου debate, πριν τις εκλογές της 25ης Ιουνίου. 

Προοπτική οικονομικής διπλωματίας μεταξύ Αθήνας και Άγκυρας; 

Όσο στην Ελλάδα αναπτύσσονται διάφορες θεωρίες τερατολογίας, κατά τις οποίες ο επόμενος υπουργός Εξωτερικών θα πρέπει να είναι κάτι σαν αρχικυπατζής, επειδή στην Τουρκία το αντίστοιχο υπουργείο ανέλαβε ο πρώην επικεφαλής της ΜΙΤ, Χακάν Φιντάν, ένας ενδιαφέρων σύνδεσμος μεταξύ Αθήνας και Άγκυρας φαίνεται ότι μπορεί να κρύβει μία δυναμική. 

Λίρα... φάντασμα

Με τιμώμενη χώρα τη Βουλγαρία και με στόχο την καλλιέργεια μιας νέας επιχειρηματικής αντίληψης στη χώρα, βασισμένης στην κυκλική οικονομία, την πράσινη ανάπτυξη και τον μετασχηματισμό των επιχειρηματικών μοντέλων έρχεται στη Θεσσαλονίκη η 1η Διεθνής Έκθεση Κυκλικής Οικονομίας (Forward Green), από τις 8 έως τις 10 Ιουνίου.

Καταραμένη φτώχεια και μαύρη οικονομία

Ο θόρυβος της νέας προεκλογικής περιόδου εν όψει της 25ης Ιουνίου δεν είναι τόσο έντονος.  Κάτι τα αποτελέσματα των τελευταίων εκλογών, κάτι το καλοκαίρι, κάτι το τριήμερο Του Αγίου Πνεύματος, ενδεχομένως και κάποιοι άλλοι παράγοντες, έχουν συμβάλλει στο να μην έχει ζεσταθεί  το κλίμα. Τουλάχιστον όχι ακόμη, γιατί απομένει μπροστά μας ένα διάστημα τριών εβδομάδων σχεδόν…

Οι κήρυκες του μπάχαλου και η καμπάνια απόγνωσης του ΜεΡΑ25

Έπειτα από το πατατράκ της 21ης Μαΐου, όπου είχε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου να προσπερνά με φόρα και το όνειρο της εισόδου στη Βουλή να εξανεμίζεται, ο Γιάννης Βαρουφάκης και το ΜεΡΑ25 προσπαθούν με μία επικοινωνιακή καμπάνια του ποδαριού να καταφέρουν ό,τι καλύτερο, δηλαδή το 3%, στις εκλογές της 25ης Ιουνίου. 

«Όραμα μηδέν» ή... μηδενικό όραμα;

Με το βλέμμα στραμμένο τόσους μήνες στις εκλογές, η αλήθεια είναι πως άλλα κοινωνικά ζητήματα έχουν μείνει έξω από το κάδρο του σχολιασμού μας. Για παράδειγμα, καθώς ασχολούμασταν σχεδόν αποκλειστικά με τις πολιτικές εξελίξεις, στην Αττική πλήθαιναν οι ειδήσεις για τροχαία δυστυχήματα.

Οι «φίλιοι αριθμοί» και η ανακατανομή του πλούτου στις ΗΠΑ και την Ευρώπη

Η σημασία της ειρηνικής κοινωνικής συνύπαρξης για την σταθερότητα και την ανάπτυξη της πολιτείας είναι αναμφισβήτητη. Γι’ αυτό όλες οι θρησκείες και οι περισσότερες φιλοσοφικές θεωρίες, αφενός προτρέπουν τους πιστούς σε υιοθέτηση κανόνων ήπιας ειλικρινούς και ανεκτικής συμπεριφοράς, αφετέρου  ζητούν από τις ηγεσίες εφαρμογή δίκαιων και συναινετικών μορφών διακυβέρνησης. 

Οι νέες επιλογές Τσίπρα μετά το «φιάσκο» σε Σέρρες και Δωδεκάνησα

Η απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να είναι υποψήφιος σε Σέρρες και Δωδεκάνησα δεν στέφθηκε με επιτυχία και ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αλλάζει τις επιλογές του.

Οι ρακές που (δεν) πίνει ο Μητσοτάκης και… τι πίνουν στην «Αυγή»

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία της προεκλογικής περιόδου, ειδικά σε ό,τι αφορά τον Κυριάκο Μητσοτάκη, είναι ο τρόπος με τον οποίο αυτοσαρκάζεται στα πιο «ελαφρά» κοινωνικά δίκτυα, όπως το tik tok, αλλά και ο αφοπλιστικός τρόπος με τον οποίο κάποιες στιγμές απαντά σε ερωτήσεις που τίθενται στις τηλεοπτικές συνεντεύξεις. 

 

Ποιοι λιανέμποροι χάνουν πωλήσεις;

Οι νέες τεχνολογίες, η επέκταση των πωλήσεων μέσω διαδικτύου, τα νέα εργαλεία αγοράς μέσω κινητών τηλεφώνων και τα κιόσκια που αναφύονται ολοένα και περισσότερο στο Internet, έχουν αρχίσει να απομακρύνουν τους πελάτες από τα φυσικά καταστήματα. Σε αυτό βοηθά και το γεγονός ότι μπορούν να ψάχνουν γι αυτό που τους ενδιαφέρει στο διαδίκτυο ώστε να αποφασίσουν για το που θα το αγοράσουν, ακόμα και όταν θέλουν να το κάνουν επισκεπτόμενοι ένα κατάστημα. Έτσι, πολλοί λιανέμποροι μειώνουν το προσωπικό πωλήσεων στα καταστήματα και κόβουν τις προμήθειες των πωλητών που βασίζονται στις πωλήσεις που επιτυγχάνουν.

Οι γκάφες του ΠαΣοΚ και η ασύμμετρη ευφορία του 11,5%

Η νευρικότητα στις τάξεις του ΠαΣοΚ και η αμηχανία στο ΣΥΡΙΖΑ δεν κρύβονται τις τελευταίες ημέρες και στο διάστημα που απομένει έως τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, τα στραβοπατήματα μπορεί να κρίνουν πολλά. 

 

σελίδα 1 από 1895
Image on Reporter.gr Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman