• ΓΔ: 00
 • FTSE/ΧΑ LARGE CAP0
 • FTSE ΧΑ MID CAP0
 • Τζίρος0
 • €/$ 0 €/£ 0
  BTC 0 ETH 0 XRP 0
0
0
 • Nasdaq00%
 • S&P 50000%
 • CAC 4000%
 • DAX00%
 • FTSE 10000%
 • Nikkei 22500%

Απόψεις

Μέσα σε όλα τα άλλα ενδιαφέροντα που είπε ο  Ευκλείδης Τσακαλώτος την Δευτέρα το πρωί στον ΑΝΤ1, δήλωσε και αυτό: ότι οι υψηλές τιμές του πετρελαίου θέρμανσης συμβάλλουν στην μείωση της χρήσης του και έτσι περιορίζονται οι επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής!

Έχουν γραφεί αρκετά για το αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο που από την Τετάρτη έχει πλέον κατατεθεί στη Βουλή.

Αν κρίνει κάποιος από έναν συνδυασμό εξελίξεων και δηλώσεων των τελευταίων ημερών, αξίζει να διερευνήσει την πολιτική στάση του ΣΥΡΙΖΑ στο ζήτημα της ψήφου των αποδήμων. 

Η ταινία των Γαβρά-Βαρουφάκη φαίνεται ότι δεν πάει και τόσο καλά στις αίθουσες, είτε επειδή έπεσε πάνω στον «Joker», είτε επειδή είναι θύμα του εαυτού της και δεν έχει κανείς μία καλή κουβέντα να πει, με εξαίρεση τα θετικά σχόλια για τον πρωταγωνιστή Χρήστο Λούλη.

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν θέλει να γίνεται καμία αυτοκριτική για τα όσα έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια. Φαίνεται όμως ότι σχεδόν κανείς δεν τον ακούει. Τα πρωτοείπε ο Νίκος Βούτσης την προηγούμενη εβδομάδα, μετά τα είπε και ο Κούλογλου και την Δευτέρα προστέθηκε στην λίστα και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Κλέφτης είναι αυτός που σκοπίμως χώνει το χέρι του στην τσάντα σου και σουφρώνει το πορτοφόλι ή το κινητό. Διαρρήκτης είναι αυτός που μπαίνει βίαια , μεσ’ τη νύχτα στο σπίτι σου ή στο μαγαζί σου και αρπάζει ότι του «γυαλίσει» από τα υπάρχοντά σου ή τα εμπορεύματά σου. Απατεώνας είναι αυτός που σκοπίμως αθετεί συμφωνίες, παγιδεύει εύπιστους ανθρώπους με ψεύτικες υποσχέσεις ή καταστρώνει πολύπλοκα σχέδια για να εξαπατήσει μια επιχείρηση , ένα Δημόσιο Φορέα ή και το Κράτος το ίδιο. Και στην περίπτωση που ο κλέφτης, ο διαρρήκτης ή ο απατεώνας «πιαστεί στα πράσα» ή συναντήσει αντίσταση, καταφεύγει στη βία, πολλές φορές και στο έγκλημα. Και αυτούς ορθώς τους καταδιώκει ο νόμος, τους κυνηγούν οι διωκτικές αρχές και τους τιμωρεί η Δικαιοσύνη. Εν δυνάμει εγκληματίες ή αδιάφοροι καταπιεστές είναι και οι ασυνείδητοι οδηγοί που σκορπίζουν θάνατο, αναπηρία, αναταραχή με την αντικοινωνική τους συμπεριφορά έτσι όπως οδηγούν πιωμένοι, τρέχουν επειδή έτσι γουστάρουν και παρκάρουν στις διαβάσεις και τις ράμπες αναπήρων. Αυτούς δεν τους καταδιώκει ουσιαστικά κανείς και ποτέ γιατί νόμοι υπάρχουν αλλά εφαρμόζονται μόνο κατά περίπτωση και «όποτε μπορούμε».

Ο Παύλος Γερουλάνος με μία ακόμη δημόσια παρέμβασή του άνοιξε έναν διάλογο με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Αυτή τη φορά για την προεδρία της Δημοκρατίας.

Το μνημόνιο Τσίπρα συμφωνήθηκε 13/7 και ψηφίστηκε από τη Βουλή 22/8/2015. Βασική πρόβλεψη η υποχρέωση της ελληνικής κυβέρνησης να υποβάλει σχέδιο αντιμετώπισης των κόκκινων δανείων μέχρι τον Οκτώβριο 2015 και να έχει τη δομή (τον μηχανισμό) έτοιμη μέχρι τέλους 2015.

Πέρα από το ενδιαφέρον που παρουσιάζει η πρώτη πολιτική συμφωνία μεταξύ Μητσοτάκη και Γεννηματά για την ψήφο των αποδήμων, υπήρξε ένα άλλο στοιχείο από την μεταξύ τους συνάντηση, το οποίο είναι μάλλον πιο σοβαρό και κρίσιμο.

Από ίωση ταλαιπωρείται εδώ και κάποιες ημέρες ο Κυρ. Μητσοτάκης, ο οποίος πάντως δεν άλλαξε το πρόγραμμά του και συνέχισε ταξίδια, επαφές, συναντήσεις και λοιπές δραστηριότητες.

Μία κάποια αμηχανία, αν και με πλατιά χαμόγελα, επικράτησε στον σύντομο on camera διάλογο που είχαν ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, κατά την συνάντησή τους στη Βουλή για το θέμα της ψήφου των αποδήμων.

Μία από τις πολλές αντιφάσεις στις οποίες έχει εγκλωβιστεί ο Αλέξης Τσίπρας αναδείχθηκε στην συνέντευξή του στον Alpha το βράδυ της Πέμπτης.

Οι επιχειρήσεις που θέλουν να γίνουν πελατοκεντρικές πρέπει να στρέψουν την προσοχή τους από τα εργαλεία στους ανθρώπους τους , προκειμένου οι εργαζόμενοι να σκέφτονται σαν τους πελάτες τους. Η πελατοκεντρικότητα είναι πρωτίστως τρόπος σκέψης και στη συνέχεια διαδικασίες και εργαλεία. Καθώς οι πελατοκεντρικές επιχειρήσεις καθιερώνονται όλο και περισσότερο στην παγκόσμια επιχειρηματική αγορά, η έννοια της πελατοκεντρικότητας πρέπει να εξελιχθεί και να αναπτυχθεί. Η εξέλιξη αυτή θα πρέπει να βασίζεται περισσότερο σε μια σε βάθος, ρεαλιστική και έξυπνη κατανόηση της συμπεριφοράς των πελατών παρά στην ανάπτυξη δεύτερης, τρίτης ή τέταρτης γενιάς εργαλείων.

σελίδα 1 από 1571
Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman