• ΓΔ: 00
 • FTSE/ΧΑ LARGE CAP0
 • FTSE ΧΑ MID CAP0
 • Τζίρος0
 • €/$ 0 €/£ 0
  BTC 0 ETH 0 XRP 0
0
0
 • Nasdaq00%
 • S&P 50000%
 • CAC 4000%
 • DAX00%
 • FTSE 10000%
 • Nikkei 22500%

Απόψεις

Οι πελάτες εξ όσων ο ίδιος γνωρίζω αλλά και βάσει των όσων οι ειδικοί πρεσβεύουν, έχουν συνήθως ανάγκες που σπάνια εκφράζονται και που είναι η πραγματική βάση μιας αμοιβαίας υγιούς και επικερδούς σχέσης μαζί τους.

Όλοι γνωρίζουν ότι η πώληση συνεπάγεται την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών. Ωστόσο, είναι  τεράστιο λάθος να υποθέσουμε ότι οι πιο σημαντικές ανάγκες είναι αυτές που εμφανίζονται μόνο κατά τη συνεργασία με τους πελάτες, ή έτσι ξαφνικά σε μια επαγγελματική συζήτηση.  Παρακάτω σας παραθέτω τις πιο σημαντικές:

Ζούμε τρομερές μέρες, επικίνδυνους καιρούς, δύσκολες συνθήκες με τον αφόρητο και απειλητικό καύσωνα να απει8λεί τη χώρα – και τον κόσμο ολόκληρο-, με τις καταστροφικές πυρκαγιές να ξεσπάνε η μία μετά την άλλη και να μάς επιτίθενται εκδικητικά, με τον αριθμό των κρουσμάτων από τη μετάλλαξη Δ του κορωναιού να αυξάνονται και με τα νοσοκομεία να έχουν αρχίσει πάλι να γεμίζουν. Μια σειρά από ΠΟΛΥ σοβαρά ζητήματα απασχολούν την επικαιρότητα , τα οποία δεν «γλυκαίνουν» ούτε με τις λίγες, πολύ σημαντικές αλλά και πολύ λίγες επιτυχίες των αθλητών μας στο Τόκιο, ούτε με εξαγγελίες αυξήσεων του 2%.

Φωτιά έχει πάρει ο επιχειρηματικός χάρτης της χώρας… Κάθε μέρα που περνά ανακοινώνεται και μία νέα συμφωνία. Κι ακόμα δεν έχει ξεκινήσει ο Αύγουστος. Το είχαμε αναφέρει προ μηνών από την φιλόξενη στήλη του reporter. Ό,τι δεν έγινε από το 2012 και μετά που κατεγράφη η βαθύτερη ύφεση στη χώρα θα γίνει τώρα. Μόνο που τώρα έχει μία διαφορά.

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή συμβαίνουν τα ίδια: Η δημοσιοποίηση του «πόθεν έσχες» των πολιτικών δίνει αφορμές για σχόλια, κουτσομπολιά και - στην περίπτωση των συριζαϊκών ΜΜΕ - για επιθέσεις στον Μητσοτάκη και την Μαρέβα. 

Η πορεία της πανδημίας και οι διαπιστώσεις της περιόδου δείχνουν καθαρά ποιο είναι το κρίσιμο στοιχείο των επόμενων μηνών. 

Η μετάβαση σε ένα πράσινο μοντέλο ανάπτυξης προκαλεί σημαντικές αλλαγές στον κόσμο της εργασίας παγκοσμίως, επηρεάζοντας μια σειρά από κλάδους, επιχειρηματικούς τομείς και γεωγραφικές περιοχές. Σε κάποιες περιπτώσεις, η πράσινη μετάβαση συνδέεται με την απώλεια θέσεων εργασίας, όπως για παράδειγμα στον τομέα της λιγνιτοπαραγωγής, λόγω των αναγκών προσαρμογής σε νέες περιβαλλοντικές απαιτήσεις και στόχους. Παράλληλα, όμως, αναμένεται να δημιουργηθούν αντίστοιχες, ενδεχομένως και περισσότερες, νέες θέσεις εργασίας σε αναδυόμενους «πράσινους» τομείς, καθώς και νέες ειδικότητες και καθήκοντα με περιβαλλοντικό προφίλ.Η έγκριση από τον αρμόδιο Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών Θόδωρο Σκυλακάκη των 12 πρώτων μεγάλων έργων του Δημοσίου με τα κονδύλια του ταμείου Ανάκαμψης είναι μια σημαντική και ευχάριστη είδηση. Το αποτέλεσμα της βέβαια θα κρίνει τη χρησιμότητα αυτών των δαπανών και την επιτυχία της κυβέρνησης. Χωρίς να είναι κανένας σε θέση να κρίνει τον καταμερισμό των κονδυλίων συνολικού ύψους 1,42 δισ ευρώ (πέραν των αρμοδίων επιτροπών και της αντιπολίτευσης που πρέπει ενδελεχώς να εξετάσει τα κονδύλια και τις διαδικασίες) αυτό που μπορεί κανείς με πρώτη ματιά να πει είναι ότι με τα έργα αυτά ενισχύεται σημαντικά η ψηφιοποίηση του δημοσίου και μειώνεται η γραφειοκρατία, η αναποτελεσματικότητα, η διαφθορά και η ταλαιπωρία των πολιτών. Για έργα τεχνολογίας, ψηφιακά δίκτυα, προγράμματα software, τεχνολογικό εξοπλισμό κλπ θα δαπανηθούν συνολικά 213,7 εκατομμύρια. Επιπλέον θα δπανηθούν 242,7 εκατομμύρια για τα υποθηκαφυλακεία ώστε να μπεί μια τάξη στο χάος και οι πληροφορίες να είναι προσβάσιμες σε όλους, έργο εξαιρετικά σημαντικό και 345,2 εκατομμύρια για να μπεί τάξη στις πολεοδομίες, και να ολοκληρωθούν Τοπικά Πολεοδομικά Σχέδια και Ειδικά Πολεοδομικά Σχέδια που αποσαφηνίζουν και κατοχυρώνουν θεσμικά το πολεοδομικό πλαίσιο (χρήσεις γης, όροι δόμησης κλπ) στο οποίο βασίζεται η χωροθέτηση πάσης φύσεων έργων και επενδύσεων δημόσιων και ιδιωτικών.

Πανικός μεταξύ των καλεσμένων στη δεξίωση της Προέδρου της Δημοκρατίας μετά την ανακοίνωση του Άδωνη Γεωργιάδη οτι νοσεί απο κορονοιό.

Τα Βαρώσια είναι παραλιακό προάστιο στη νότια πλευρά της Αμμοχώστου. Έως το 1974 ήταν δημοφιλής διεθνής τουριστικός προορισμός.

σελίδα 1 από 1756
Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman