ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
«Πληρωμένη» απάντηση της Γκρέτα Τούνμπεργκ στον Ντόναλντ Τραμπ

«Πληρωμένη» απάντηση της Γκρέτα Τούνμπεργκ στον Ντόναλντ Τραμπ Κύριο

12:08 - 06 Νοε 2020
Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Γράφει ο Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Η περιβαλλοντική ακτιβίστρια, Γκρέτα Τούνμπεργκ, έχει έρθει πολλές φορές σε σύγκρουση με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, καθώς έχουν διαφορετική οπτική για την κλιματική αλλαγή.

Η νεαρή ακτιβίστρια έχει μάλιστα πολλές φορές επιτεθεί στον Αμερικανό Πρόεδρο, ο οποίος έχει επιχειρήσει να την απαξιώσει πολλές φορές στο παρελθόν.

Ίσως η πιο χαρακτηριστική από αυτές ήταν όταν η Γκρέτα ορίστηκε το πρόσωπο της χρονιάς από το περιοδικό Time.

Τότε, 11 μήνες περίπου πριν, ο Τραμπ είχε πει για την Τούνμπεργκ ότι πρέπει να δουλέψει το «πρόβλημα διαχείρισης του θυμού» και να «πάει σε μια ντεμοντέ ταινία με έναν φίλο».

«Χαλάρωσε Γκρέτα, χαλάρωσε!» ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του Τραμπ.

Καθώς το αποτέλεσμα στις εκλογές των ΗΠΑ βρίσκεται σε τεντωμένο σχοινί, όμως, αυτός που δεν είναι... χαλαρός είναι ο Ντόναλντ Τραμπ. Καταγγέλλει συνωμοσίες, απειλεί με προσφυγές στα δικαστήρια και τουτάρει διαρκώς.

«ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ», έγραψε σε ένα από τα tweets ο Τραμπ και η Γκρέτα, που παρακολουθεί τις εξελίξεις, δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη.

«Τόσο γελοίο», έγραψε σε απάντηση στο tweet «ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ» του Τραμπ.

«Ο Ντόναλντ πρέπει να δουλέψει το πρόβλημα της οργής του, και μετά να πάει σε μια καλή παλιομοδίτικη ταινία με έναν φίλο! Χαλάρωσε Ντόναλντ, χαλάρωσε!»

Σ.Π.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.