ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τι δεν θα λείψει από το... μενού στο δείπνο Μητσοτάκη- Φον ντερ Λάιεν

Τι δεν θα λείψει από το... μενού στο δείπνο Μητσοτάκη- Φον ντερ Λάιεν

13:50 - 29 Σεπ 2022
Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Γράφει ο Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Δείπνο στην πρόεδρο της Κομισιόν, Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν θα παραθέσει απόψε το βράδυ, στις 21:15, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Οπως ανακοινώθηκε από το Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραθέσει, σήμερα, δείπνο στην Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ursula von der Leyen, η οποία βρίσκεται στην Αθήνα.

Η Ούρσουλα Φον ντερ Λαιεν βρίσκεται στην Αθήνα για να απευθύνει ομιλία στο Athens Democracy Forum. Είναι η δεύτερη μέρα των εργασιών του διεθνούς συνεδρίου, που φέτος κλείνει δέκα χρόνια και διοργανώνεται από το Democracy & Culture Foundation σε συνεργασία με τους The New York Times και με τίτλο «Δέκα χρόνια Δημοκρατίας και τώρα τι;».

Βέβαια, αξίζει να σημειώσουμε πως η συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού με την πρόεδρο της Κομισιόν έρχεται τη στιγμή που κορυφώνεται εντός της ΕΕ το debate σχετικά με την πρόταση για το πλαφόν στο φυσικό αέριο.

Η Φον ντερ Λάιεν φέρεται να βρίσκεται εντός... γερμανικής γραμμής, την ώρα που 15 χώρες της ΕΕ (ανάμεσα στις οποίες και η Ελλάδα) πιέζουν για να μπει πλαφόν στο αέριο, η τιμή του οποίου έχει εκτιναχθεί στα ύψη.

Θα μπορούσε κανείς να υποθέσει πως, άσχετα με το τι θα διαρρεύσει, αυτό θα είναι το βασικό... μενού στο δείπνο.

Τελευταία τροποποίηση στις 14:34 - 29 Σεπ 2022
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.