ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
«Μαρτυριάρης» Ξυδάκης για Κασσελάκη: Τον «φύτεψε» ο Τσίπρας

«Μαρτυριάρης» Ξυδάκης για Κασσελάκη: Τον «φύτεψε» ο Τσίπρας Κύριο

19:48 - 26 Σεπ 2023
Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Γράφει ο Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Ξυδάκης, εμφανίστηκε σίγουρος πως το "φαινόμενο" Κασσελάκης έχει εμπνευστή τον Αλέξη Τσίπρα και έτσι κατάφερε να... αλώσει το κόμμα.

«Τον 'φύτεψε' ο Αλέξης Τσίπρας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Ξυδάκης για τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, που στηρίχθηκε πράγματι από το "σύστημα Τσίπρα".

Ο Ξυδάκης επισήμανε ακόμα πως ο ίδιος ο Τσίπρας δεν το επιβεβαίωσε, αλλά ούτε και το διέψευσε ποτέ.

«Μια εικόνα δεν μπορεί ποτέ να συμπληρώσει ένα στρατηγικό κενό ή ένα κενό πολιτικής. Βεβαίως, ο κύριος Κασσελάκης δεν είναι μόνο εικόνα. Νομίζω ότι έχει κάποια πλαισίωση, η οποία θα φανεί στο μέλλον. Δεν είναι μόνος του. Κάποιοι τον βοήθησαν, κάποιοι τον στήριξαν, κάποιοι του άνοιξαν τα μάτια, του ρύθμισαν την προεκλογική του καμπάνια, η οποία ήταν είχε εξαιρετικά καλό χρονισμό, ήταν μια χορογραφία» είπε αρχικά ο κ. Ξυδάκης στην ΕΡΤ.

Στη συνέχεια, ανέφερε πως «και τα πρόσωπα που βλέπουμε είναι ήδη αρκετά. Δηλαδή πώς φάνηκαν; Πού τον γνώριζαν τον άνθρωπο αυτόν; Δεν τον γνώριζε κανείς. Τον γνώρισαν και σε μία δύο εβδομάδες όλοι έπεσαν πλάι του να τον κάνουν πρόεδρο και υποψήφιο πρωθυπουργό. Αυτό έχει ένα ενδιαφέρον, σε επίπεδο στελεχικό. Δεν είναι μόνος του ο κ. Κασσελάκης. Κάποιοι τον έφεραν και κάποιοι τον στήριζαν».

#Poll: Πείτε μας τη γνώμη σας - Εσείς τι πιστεύετε; Κρύβεται ο Αλέξης Τσίπρας πίσω από την εκλογή Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ; Ψηφίστε ΕΔΩ

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.