ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Solana: Ό,τι πρέπει να ξέρεις για τον «δολοφόνο του ethereum» Κύριο

08:59 - 23 Νοε 2021 | Νομίσματα
Solana: Ό,τι πρέπει να ξέρεις για τον «δολοφόνο του ethereum»
Το Solana, το οποίο κυκλοφόρησε το 2020, θεωρείται από πολλούς ως ο ανταγωνιστής του Ethereum. Το κρυπτονόμισμα έχει αυξηθεί κατά 16,000% από τον Ιανουάριο. Στην αρχή του χρόνου, το ένα Solana άξιζε $1.51 ενώ η κεφαλαιοποίησή του ήταν $86 εκατομμύρια. Φέτος, το ένα Solana αξίζει $241 με την γενικότερη κεφαλαιοποίηση της αγοράς του να είναι $73 δισεκατομμύρια. Αυτό δείχνει, ότι οι άνθρωποι έχουν επενδύσει σημαντικά σε αυτό το νέο κρυπτονόμισμα, το οποίο έχει γίνει το έκτο μεγαλύτερο.

Τι πρέπει να ξέρεις πριν επενδύσεις στο Solana:

  1. Έχει αυξηθεί πάρα πολύ τον τελευταίο χρόνο. Μία αύξηση 16,000% είναι τεράστια. Είναι διαθέσιμο στις περισσότερες κορυφαίες εφαρμογές ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων.
  2. Πολλοί θεωρούν ότι είναι «ο δολοφόνος του Ethereum». Ένας από τους βασικούς λόγους που η αξία του Solana αυξήθηκε τόσο πολύ είναι επειδή ο κόσμος το είδε ως εναλλακτική του Ethereum, του δεύτερου μεγαλύτερου κρυπτονομίσματος. Όπως και το Ethereum, το Solana προσφέρει έξυπνα συμβόλαια.
  3. Είναι πολύ γρήγορο. Το Solana είναι ένα από τα γρηγορότερα κρυπτονομίσματα που υπάρχουν καθώς έχει την δυνατότητα να επεξεργάζεται περίπου 50,000 συναλλαγές το δευτερόλεπτο, πολύ περισσότερες από τις 15 με 45 συναλλαγές που μπορεί και επεξεργάζεται το Ethereum αυτή την στιγμή.
  4. Το Bitcoin χρησιμοποιεί απόδειξη δουλειάς (PoW) ως μέθοδο επικύρωσης ενώ άλλα νομίσματα χρησιμοποιούν απόδειξη μεριδίου (PoS). Το Solana χρησιμοποιεί το μοντέλο απόδειξης ιστορικού (PoH). Το Solana ενσωματώνει χρονοσημάνσεις στο PoH μοντέλο του, το οποίο είναι ο λόγος που το Solana μπορεί να επεξεργάζεται τις συναλλαγές τόσο γρήγορα.
  5. Ένα βασικό μέτρο σύγκρισης στην μάχη του Ethereum με τους ανταγωνιστές του είναι ο αριθμός των πρότζεκτ που τρέχουν σε κάθε δίκτυο. Ενώ το Ethereum έχει το πλεονέκτημα του πρώτου παίχτη, οι ανταγωνιστές του, συμπεριλαμβανομένου του Solana, έχουν αρχίσει να το φτάνουν. Το Solana φαίνεται να έχει πάνω από 350 πρότζεκτ αυτή την στιγμή.

Ακόμα και μετά από αυτή την απίστευτη αύξηση του Solana τον τελευταίο χρόνο, οι επενδύσεις στα κρυπτονομίσματα είναι πολύ ασταθείς. Εφόσον έχει ανέβει η τιμή του, υπάρχει ο κίνδυνος να κατέβει γρήγορα. Οι ειδικοί συμβουλεύουν όλους τους επενδυτές να μην έχουν έκθεση στα κρυπτονομίσματα πάνω από 5-10% του συνολικού τους χαρτοφυλακίου.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.