ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ντόναλντ Τραμπ: Κυκλοφορεί την προσωπική του συλλογή NFT

09:24 - 22 Δεκ 2022 | Νομίσματα
Ντόναλντ Τραμπ: Κυκλοφορεί την προσωπική του συλλογή NFT
Και στον χώρο των NFT εισέρχεται ο Ντόναλντ Τραμπ, καθώς ανακοίνωσε την κυκλοφορία προσωπικής συλλογής με στιγμές από τη ζωή και την καριέρα του.

Όπως αποκαλύφθηκε στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης «Truth Social» του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ, η συλλογή Donald Trump Digital Trading Cards είναι παρόμοια με μια συλλογή από κάρτες του μπέιζμπολ. Κάθε κάρτα πωλείται για 99 δολάρια.

Με την αγορά κάθε NFT οι αγοραστές συμμετέχουν επίσης σε μια κλήρωση, με τους νικητές να έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν προσωπικά τον Τραμπ. Επιπλέον, όσοι αγοράσουν 45 NFT θα απολαύσουν δεδομένα ένα δείπνο με τον άλλοτε Πρόεδρο.

Μερικά από τα συλλεκτικά αντικείμενα περιλαμβάνουν εικόνες του Τραμπ να παίζει γκολφ, να πηγαίνει στο διάστημα, σε γήπεδο ποδοσφαίρου και να ντύνεται καουμπόης.

«Οι Trump Digital Trading Cards (NFT) προορίζονται για συλλεκτικά αντικείμενα μόνο για ατομική διασκέδαση, όχι για επένδυση», διευκρινίζεται στη σχετική σελίδα.

Η σύζυγος του Τραμπ, Μελάνια Τραμπ, έχει εκδώσει στο παρελθόν NFT βασισμένα στο Solana που απεικονίζουν τα μάτια και τα κοσμήματά της.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.