ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Κράσαραν» οι υπηρεσίες της Google

16:41 - 14 Δεκ 2020 | Ειδήσεις
«Κράσαραν» οι υπηρεσίες της Google
Σοβαρά προβλήματα παρουσίασαν τη Δευτέρα πολλές υπηρεσίες της Alphabet (Google), μεταξύ των οποίων το YouTube, το Gmail και το Google Drive, καθώς «έπεσαν» για πολλούς χρήστες ανά τον κόσμο.

Η δημοφιλής πλατφόρμα βίντεο της εταιρείας δεν «φόρτωνε» για πολλούς χρήστες, εμφανίζοντας μήνυμα σφάλματος. Αναφορές κάνουν λόγο και για προβληματική λειτουργία του Gmail, στην αποστολή και λήψη αλληλογραφίας. Χρήστες από διάφορα σημεία του κόσμου (κυρίως στην Ευρώπη, αλλά και από Ασία, ΗΠΑ, Αφρική και Νότια Αμερική) έχουν αναφέρει αδυναμία πρόσβασης και σε άλλες υπηρεσίες της Google, όπως ο Google Assistant και τα Google Docs.

Όπως αναφέρει το Reuters, σύμφωνα με την ιστοσελίδα DownDetector, πάνω από 12.000 χρήστες του YouTube είχαν επηρεαστεί σε πολλά σημεία του πλανήτη, μεταξύ των οποίων ΗΠΑ, Βρετανία και Ινδία.

Προβλήματα αντιμετώπισαν επίσης οι χρήστες των Gmail και YouTube και στην Ελλάδα, ενώ ύστερα από αναμονή περίπου 40 λεπτών, οι εφαρμογές επανήλθαν το μεσημέρι της Δευτέρας και λειτουργούν πλέον κανονικά.

Τελευταία τροποποίηση στις 16:42 - 14 Δεκ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.