ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παρατείνεται η απαγόρευση των πάρτι από την Airbnb

16:14 - 28 Μαϊ 2021 | Ειδήσεις
Παρατείνεται η απαγόρευση των πάρτι από την Airbnb
Η εταιρεία Airbnb ανακοίνωσε την Πέμπτη (27/5) ότι θα παρατείνει την απαγόρευση των πάρτι στα σπίτια που είναι καταχωρημένα στην πλατφόρμα της μέχρι τουλάχιστον το τέλος του φετινού καλοκαιριού, προκειμένου να περιοριστεί η διασπορά του κορονοϊού.

Η συγκεκριμένη απόφαση έρχεται, καθώς οι αυξανόμενοι ρυθμοί εμβολιασμών και η χαλάρωση των περιορισμών στις μετακινήσεις σε πολλές περιοχές του κόσμου, θεωρείται ότι θα προκαλέσουν αύξηση της ζήτησης για ταξίδια κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Τον περσινό Αύγουστο, η εταιρεία προέβη σε παγκόσμια απαγόρευση της διοργάνωσης πάρτι σε σπίτια που της ανήκουν, καθώς είχε καταστεί μια ιδιαίτερα δημοφιλής συνήθεια προ πανδημίας.

«Δεν θα ανεχθούμε συμπεριφορές που προκαλούν αναστάτωση σε γειτονιές ή παραβιάζουν την εμπιστοσύνη της κοινότητάς μας», τονίζει η Airbnb σε ανακοίνωσή της.

Η εταιρεία, που εδρεύει στο Σαν Φρανσίσκο, ανέφερε ότι το φίλτρο για σπίτια «φιλικά σε εκδηλώσεις» θα εξακολουθεί να μην είναι προσβάσιμο κατά την περίοδο αυτή, ενώ αναμένεται να γίνει η επικαιροποίηση της πολιτικής της στο τέλος του καλοκαιριού.

Τελευταία τροποποίηση στις 16:22 - 28 Μαϊ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.