ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ερντογάν: Απαντά με...μπάσκετ στα δημοσιεύματα για την υγεία του (video)

08:11 - 04 Οκτ 2021 | Ειδήσεις
Ερντογάν: Απαντά με...μπάσκετ στα δημοσιεύματα για την υγεία του (video)
Καθώς πληθαίνουν τα δημοσιεύματα σχετικά με την κατάσταση της υγείας του, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αποφάσισε να αναρτήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο που τον δείχνει να παίζει μπάσκετ.

«Η άσκηση είναι πολύ σημαντική για την υγεία. Προσπαθώ και εγώ να αθλούμαι τρεις φορές την εβδομάδα. Πρέπει να κινούμαστε πολύ» αναφέρει ο Τούρκος Πρόεδρος σε ανάρτησή του στο Twitter, η οποία συνοδεύεται από τρίλεπτο βίντεο, ντυμένο με μουσική υπόκρουση, που τον εμφανίζει να παίζει μπάσκετ.

Θεωρείται πως το βίντεο δεν ανέβηκε τυχαία τώρα, αλλά συνδέεται με δημοσιεύματα στο διεθνή Τύπου που κάνουν λόγο για προβλήματα υγείας του Ερντογάν.

{https://twitter.com/RTErdogan/status/1444575034274635776}

Πιο πρόσφατο το δημοσίευμα στο Foreign Policy, που αναφέρει πως ο Ερντογάν αντιμετωπίζει κρίσεις αναπνευστικών προβλημάτων, ενώ φέρεται να έχει κάνει εμφύτευση εσωτερικού απινιδωτή. Σύμφωνα με αυτούς τους ισχυρισμούς, ο Τούρκος πρόεδρος αύξησε τον αριθμό των γιατρών γύρω του, μείωσε τις συναντήσεις με τον Τύπο και χρειάστηκε τη βοήθεια παυσίπονων πριν από δημόσιες εκδηλώσεις.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.