ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τζόκοβιτς: «Ευγνώμων» για την απόφαση– Θα αγωνιστώ στο Australian Open

18:36 - 10 Ιαν 2022 | Ειδήσεις
Τζόκοβιτς: «Ευγνώμων» για την απόφαση– Θα αγωνιστώ στο Australian Open
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς πήρε την απόφαση να μείνει στην Αυστραλία και να αγωνιστεί κανονικά στο Australian Open, μετά την απόφαση του δικαστηρίου, που έκρινε άδικη την απέλασή του.

Με ένα tweet το νούμερο 1 της παγκόσμιας κατάταξης ανακοίνωσε την απόφασή του να αγωνιστεί στο gran slam μετά τη δικαστική του νίκη.

«Είμαι χαρούμενος και ευγνώμων που ο δικαστής ανέτρεψε την ακύρωση της βίζας μου. Παρά τα όσα έχουν συμβεί, θέλω να μείνω και να προσπαθήσω να ανταγωνιστώ το Australian Open. Παραμένω συγκεντρωμένος σε αυτό. Πέταξα εδώ για να παίξω σε ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα που έχουμε μπροστά στους καταπληκτικούς οπαδούς», τόνισε ενώ ακολούθησε νέο tweet: «Προς το παρόν δεν μπορώ να πω περισσότερα, αλλά ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όλους που σταθήκατε μαζί μου σε όλο αυτό και με ενθαρρύνατε να παραμείνω δυνατός».

Η οριστική συμμετοχή του Τζόκοβιτς στο Αυστραλιανό Όπεν, πάντως, εξαρτάται από την απόφαση που αναμένεται να λάβει την Τρίτη ο υπουργός Μετανάστευσης της Αυστραλίας, Άλεξ Χοκ. 

«Ήταν μια τεράστια πρόκληση για εμάς ως οικογένεια. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να συμμορφωθούμε με όλα τα πρωτόκολλα. Είμαστε πολύ συναισθηματικοί και είναι πολύ δύσκολο για εμάς να υπερασπιστούμε τον Νόβακ χωρίς να προσβάλλουμε κανέναν», είπε ο αδερφός του Τζόκοβιτς, Τζόρτζε, στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε η οικογένεια του στο Βελιγράδι.

«Η αλήθεια και η δικαιοσύνη βγήκαν στο φως και με το παρόν θέλω να ευχαριστήσω το νομικό σύστημα της Αυστραλίας και τον δικαστή Κέλι, ο οποίος ήταν αμερόληπτος και ουδέτερος καθώς έλαβε υπόψη όλα τα δεδομένα από τότε που προσγειώθηκε ο Τζόκοβιτς στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης, συμπεριλαμβανομένου του εκφοβισμού που υπέστη», είπε.

Τελευταία τροποποίηση στις 18:37 - 10 Ιαν 2022
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.