ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Άμπερ Χερντ:Ο Τζόνι Ντεπ με χτύπησε στο μήνα του μέλιτος

19:44 - 16 Μαϊ 2022 | Ειδήσεις
Άμπερ Χερντ:Ο Τζόνι Ντεπ με χτύπησε στο μήνα του μέλιτος
Η Άμπερ Χερντ κατέθεσε στο δικαστήριο τη Δευτέρα (16/5) πως φοβόταν ότι ο πρώην σύζυγός της Τζόνι Ντεπ θα τη σκότωνε όταν είχαν πάει μήνα του μέλιτος.

Καταθέτοντας στη δίκη για συκοφαντική δυσφήμιση που έχει ασκήσει εναντίον της ο Ντεπ, η Άμπερ Χερντ, περιέγραψε τον ηθοποιό εθισμένο στα ναρκωτικά, με ξεσπάσματα ζήλιας και βίας.

Η δίκη συνεχίζεται για πέμπτη εβδομάδα, έπειτα από μία παύση που ακολούθησε τις καταθέσεις του Τζόνι Ντεπ, ο οποίος είπε την δική του πλευρά της ιστορίας.

Στο δικαστήριο τη Δευτέρα, η κυρία Χερντ ισχυρίστηκε ότι ο Ντεπ, 58 ετών, της επιτέθηκε στο τρένο Orient Express στην Ασία, αμέσως μετά τον γάμο τους τον Φεβρουάριο του 2015. Ισχυρίστηκε ότι τη χτύπησε και την κράτησε από το λαιμό ενώ κοιμόταν.

«Έσφιγγε το λαιμό μου στο βαγόνι του τρένου για ώρα», είπε και ισχυρίστηκε πως ένιωθε πως θα τη σκοτώσει.

Σε μια άλλη περίπτωση, η κυρία Χερντ περιέγραψε μια «εβδομάδα κόλασης» αφού ο Ντεπ φέρεται να ζήλευε όταν της πρότειναν έναν ρόλο με τον Τζέιμς Φράνκο. Ισχυρίστηκε ότι τη γρονθοκόπησε και την πέταξε στα έπιπλα.

Ενώ η κυρία Χερντ είπε ότι ο γάμος ήταν «κατά καιρούς πολύ αγαπητός», επιδεινώθηκε με την πάροδο του χρόνου σε σημείο όπου η ένταση και η βία έγιναν «σχεδόν φυσιολογικές». Χώρισαν το 2017, μετά από δύο χρόνια.

Κατά τη διάρκεια των ολοένα και συχνότερων διαφωνιών τους, η κα Χερντ ισχυρίστηκε ότι ο κ. Ντεπ αυτοτραυματιζόταν συχνά.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.