ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ακάρ: Η Ελλάδα αυξάνει την ένταση για να καλύψει σκάνδαλα

12:58 - 02 Ιαν 2023 | Ειδήσεις
Ακάρ: Η Ελλάδα αυξάνει την ένταση για να καλύψει σκάνδαλα
Νέες δηλώσεις που προκαλούν έκανε ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας, Χουλουσί Ακάρ, υποστηρίζοντας ότι η Ελλάδα ανεβάζει εσκεμμένα την ένταση για να καλύψει σκάνδαλα.

«Υπάρχουν πολλά σκάνδαλα στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Υπάρχει το σκάνδαλο των υποκλοπών, το σκάνδαλο των μεταναστών, η διαφθορά.

Υπάρχουν αποτυχίες στην Ανατολική Μεσόγειο, τις οποίες αντιλαμβάνεται και ο ελληνικός λαός. Για να τα καλύψουν όλα αυτά, ελπίζουν να αυξήσουν την ένταση με την Τουρκία», σημείωσε μεταξύ άλλων.

«Όλοι γνωρίζουν τα κόλπα της Ελλάδας. Περιμένουμε τους πάντες να είναι πιο προσεκτικοί από αυτήν την άποψη», πρόσθεσε.

Κατά τη διάρκεια επίσκεψης στο TCG Anadolu, το «πρώτο μη επανδρωμένο πλοίο στον κόσμο» και το «μεγαλύτερο πολεμικό πλοίο της Τουρκίας», όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, ο Ακάρ είπε ακόμα: «Όχι μόνο η Ελλάδα δεν επιθυμεί να πραγματοποιηθούν οι (μεταξύ μας) συνομιλίες, αλλά προσπαθεί να τις αποτρέψει από το να γίνουν και τις σαμποτάρει».

«Θέλουμε να κάνουμε την ελληνική κυβέρνηση να δει ότι δεν είναι δυνατόν για αυτούς να επιβιώσουν δημιουργώντας ένταση», είπε ακόμα, συμπληρώνοντας πως η Τουρκία «δεν αποτελεί απειλή για κανέναν», καθώς είναι ένας «αξιόπιστος, ισχυρός και αποτελεσματικός σύμμαχος».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.