ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πόλεμος στην Ουκρανία: Μήνυμα αντίστασης από τον Ζελένσκι-«Θα νικήσουμε»

11:19 - 24 Φεβ 2023 | Ειδήσεις
Πόλεμος στην Ουκρανία: Μήνυμα αντίστασης από τον Ζελένσκι-«Θα νικήσουμε»
Μήνυμα αντίστασης προς τους Ουκρανούς πολίτες απηύθυνε σήμερα (24/2), έναν χρόνο μετά τη ρωσική εισβολή στη χώρα του, ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι, διαβεβαιώνοντας ότι «θα νικήσουμε τους πάντες».

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας, μέσα από ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεσμεύτηκε να πιέσει για τη νίκη το 2023, γράφοντας στο Twitter ότι οι Ουκρανοί είχαν αποδείξει ότι είναι «αήττητοι» σε αυτό που αποκάλεσε «ένα έτος πόνου, θλίψης, πίστης και ενότητας».

«Ξέρουμε ότι το 2023 θα είναι η χρονιά της νίκης μας!» έγραψε στο tweet.

{https://twitter.com/ZelenskyyUa/status/1628983721507299333}

Παράλληλα, στο βίντεο δημοσιεύτηκε, με τίτλο «το αήττητο έτος», ο 45χρονος Ζελένσκι εμφανίζεται να κάθεται στο γραφείο του. Θυμάται πώς απευθύνθηκε στους Ουκρανούς πριν από ένα χρόνο, καθώς ξεκινούσε η εισβολή της Ρωσίας στη χώρα.

«Πριν ένα χρόνο, την ημέρα αυτή, από το ίδιο μέρος, περίπου στις 7 το πρωί απευθύνθηκα σε εσάς με μια σύντομη ανακοίνωση που διήρκησε μόνο 67 δευτερόλεπτα», αναφέρει ο Ζελένσκι στο 15λεπτο βίντεο.

Παράλληλα, συνεχίζει λέγοντας: «Είμαστε δυνατοί. Είμαστε έτοιμοι για τα πάντα. Θα νικήσουμε τους πάντες. Έτσι ξεκίνησε στις 24 Φεβρουαρίου 2022. Η πιο μακρά ημέρα της ζωής μας. Η πιο δύσκολη ημέρα στη σύγχρονη Ιστορία. Ξυπνήσαμε νωρίς και δεν έχουμε κοιμηθεί έκτοτε».

«Το βασικό συμπέρασμα είναι ότι επιβιώσαμε. Δεν ηττηθήκαμε. Και θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε φέτος!», καταλήγει ο Ζελένσκι στο μήνυμά του.

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.