ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Υποχρεωτικός εμβολιασμός για τους εργαζόμενους της Disney World

21:47 - 24 Αυγ 2021 | Επιχειρήσεις
Υποχρεωτικός εμβολιασμός για τους εργαζόμενους της Disney World
Υποχρεωτικός θα είναι ο εμβολιασμός για όλους τους εργαζόμενους στην Disney World στη Φλόριντα, έπειτα και από τη συμφωνία που επετεύχθη ανάμεσα στη διοίκηση και στο συνδικάτο των εργαζομένων.

Ως εκ τούτου, η εταιρεία θα απαιτήσει τώρα από τους εργαζόμενους να εμβολιαστούν πλήρως κατά του κορονοϊού, προκειμένου να διατηρήσουν τις δουλειές τους στο θεματικό πάρκο.

Με βάση τη συμφωνία, οι εργαζόμενοι θα πρέπει να προσκομίσουν τη βεβαίωση εμβολιασμού μέχρι τις 22 Οκτωβρίου ούτως ώστε να παραμείνουν απασχολούμενοι, αν και θα μπορούσαν να ζητήσουν εξαίρεση για ιατρικούς ή θρησκευτικούς λόγους, σημείωνε η δήλωση του σωματείου.

Όποιος υπάλληλος δε συμμορφωθεί ή δε ζητήσει εξαίρεση, θα τίθεται σε αναστολή με καθεστώς επαναπρόσληψης. Το συνδικάτο καλύπτει σχεδόν 43.000 από τους 77.000 εργαζόμενους της Disney World.

Η Disney γνωστοποίησε τον προηγούμενο μήνα ότι όλοι οι ωρομίσθιοι και μισθωτοί εργαζόμενοι, που δεν ανήκουν στο συνδικάτο, θα πρέπει να κάνουν το εμβόλιο εντός 60 ημερών. Επιπλέον, η εταιρεία ζήτησε από όλους τους εργαζόμενους που εργάζονταν από το σπίτι να προσκομίσουν βεβαιώσεις εμβολιασμού πριν επιστρέψουν στη δουλειά.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.