ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Lidl ιδρύει ναυτιλιακή εταιρεία για τη μεταφορά εμπορευματοκιβωτίων

11:41 - 07 Απρ 2022 | Επιχειρήσεις
Η Lidl ιδρύει ναυτιλιακή εταιρεία για τη μεταφορά εμπορευματοκιβωτίων
Αίτηση στο Ευρωπαϊκό Γραφείο Εμπορικών Σημάτων υπέβαλε η γερμανική αλυσίδα σούπερ μάρκετ Lidl, καταχωρώντας την εμπορική επωνυμία «Tailwind Shipping Line», που θα αποτελεί τη νέα της ναυτιλιακή εταιρεία.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Lidl σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τη νέα δραστηριότητα για τη μεταφορά και παράδοση αγαθών, συμπεριλαμβανομένης της μεταφοράς φορτίου, εξαιτίας των προβλημάτων που παρουσιάζονται στην εφοδιαστική αλυσίδα και το υψηλό κόστος μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων.

H είδηση ότι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με ναυτιλιακές εταιρείες δημοσιεύθηκε στην Lebensmittel-Zeitung και επιβεβαιώθηκε από την εταιρεία.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Lidl προσπάθησε αρχικά να επενδύσει σε υπάρχουσα ναυτιλιακή εταιρεία, πριν αποφασίσει να ιδρύσει τη δική της ναυτιλιακή και να αγοράσει πλοία.

«Στόχος είναι να μπορέσουμε να διαχειριστούμε τον αυξημένο όγκο των διαφορετικών εγκαταστάσεων παραγωγής πιο ευέλικτα μακροπρόθεσμα», είπε ο Wolf Tiedemann, επικεφαλής των εγκαταστάσεων logistics VerkehrsRundschau.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.