ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Apple: Δεν αυξάνει την παραγωγή iPhone καθώς η ζήτηση υποχωρεί

15:29 - 28 Σεπ 2022 | Επιχειρήσεις
Apple: Δεν αυξάνει την παραγωγή iPhone καθώς η ζήτηση υποχωρεί
Η Apple Inc εγκαταλείπει τα σχέδιά της να αυξήσει την παραγωγή των νέων της iPhone φέτος, αφού δεν προέκυψε η αναμενόμενη αύξηση της ζήτησης, σύμφωνα με το Bloomberg που επικαλείται άτομα που γνωρίζουν το θέμα.

Η εταιρεία είπε στους προμηθευτές να περιορίσουν τις προσπάθειες για αύξηση της συναρμολόγησης της ναυαρχίδας της οικογένειας προϊόντων iPhone 14 έως και 6 εκατομμύρια μονάδες το δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους.

Αντίθετα, η εταιρεία θα επιδιώξει να παράγει 90 εκατομμύρια συσκευές για αυτή την περίοδο, σχεδόν τον ίδιο αριθμό με πριν από ένα χρόνο και σύμφωνα με την αρχική πρόβλεψη της Apple αυτό το καλοκαίρι, αναφέρει το ρεπορτάζ.

Η ζήτηση για τα μοντέλα iPhone 14 Pro με υψηλότερη τιμή είναι μεγαλύτερη από ό,τι για τις αρχικές εκδόσεις και τουλάχιστον ένας προμηθευτής της Apple μετατοπίζει την παραγωγική ικανότητα από iPhone με χαμηλότερη τιμή σε μοντέλα premium, ανέφερε το Bloomberg.

Η Apple είχε δηλώσει αυτή την εβδομάδα ότι θα ξεκινήσει να κατασκευάζει το iPhone 14, που κυκλοφόρησε νωρίτερα αυτό το μήνα, στην Ινδία, καθώς ο τεχνολογικός κολοσσός μετακινεί μέρος της παραγωγής του μακριά από την Κίνα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.