ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Twitter: Επανεξετάζει τις πολιτικές σχετικά με τα μόνιμα ban χρηστών

13:48 - 12 Οκτ 2022 | Επιχειρήσεις
Twitter: Επανεξετάζει τις πολιτικές σχετικά με τα μόνιμα ban χρηστών
Η Twitter επανεξετάζει τις πολιτικές της όσον αφορά στο μόνο ban χρηστών, εναρμονίζοντας πιθανώς την εποπτεία του περιεχομένου της με το όραμα του Έλον Μασκ για την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους Financial Times, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης διερευνά εάν υπάρχουν άλλα εργαλεία ελέγχου περιεχομένου που θα μπορούσαν να αντικαταστήσουν μια απαγόρευση, την αυστηρότερη ποινή για την παραβίαση κανόνων.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Μάιο, λίγο μετά την υπογραφή της συμφωνίας 44 δισ. δολαρίων για την αγορά του Twitter, ο Μασκ είχε υποσχεθεί αλλαγές στις πρακτικές ελέγχου περιεχομένου της πλατφόρμας.  Ο Μασκ είχε επίσης δηλώσει ότι θα ακυρώσει την απαγόρευση του Twitter στον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ,Ντόναλντ Τραμπ.

Ωστόσο, οι FT αναφέρουν ότι οποιαδήποτε αλλαγή πολιτικής είναι απίθανο να ανοίξει το δρόμο για την επιστροφή του Τραμπ στην πλατφόρμα, καθώς το Twitter δεν εξετάζει το ενδεχόμενο να αντιστρέψει τις απαγορεύσεις που εκδόθηκαν για παραβίαση της πολιτικής του κατά της υποκίνησης βίας.

«Οι βασικές μας αρχές, οι οποίες στηρίζονται, στην επιλογή τον έλεγχο, τη διαφάνεια, τη νομιμότητα και τη δικαιοσύνη,  καθοδηγούν τη δουλειά μας εδώ και χρόνια, και καθώς η δημόσια συζήτηση συνεχίζει να εξελίσσεται, η προσέγγισή μας θα εξελίσσεται επίσης», δήλωσε ο εκπρόσωπος της εταιρείας στο Reuters.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.