ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Twitter: «Συγγνώμη» Ντόρσεϊ για τον Μασκ και τις απολύσεις

21:20 - 05 Νοε 2022 | Επιχειρήσεις
Twitter: «Συγγνώμη» Ντόρσεϊ για τον Μασκ και τις απολύσεις
Ο συνιδρυτής και πρώην διευθύνων σύμβουλος του Twitter, Τζακ Ντόρσεϊ, αναφέρθηκε στις μαζικές απολύσεις στην πρώην εταιρεία του, ζητώντας συγγνώμη για την ανάπτυξη του Twitter «πολύ γρήγορα».

Το μισό προσωπικό του γίγαντα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης βρίσκεται υπό απόλυση, μια εβδομάδα αφότου ο Έλον Μασκ τον εξαγόρασε σε συμφωνία 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Ο δισεκατομμυριούχος Μασκ είπε ότι «δεν είχε άλλη επιλογή» από το να μειώσει το εργατικό δυναμικό της εταιρείας καθώς η εταιρεία χάνει περισσότερα από 4 εκατομμύρια δολάρια (3,5 εκατομμύρια λίρες) την ημέρα.

Το προσωπικό του Twitter είναι, όμως, στα... κάγκελα.

Ο Τζακ Ντόρσεϊ λοιπόν νιώθει συνυπεύθυνος για αυτή την κατάσταση και παρότι δεν είναι πια στην εταιρεία, ζητά συγγνώμη. ¨Το προσωπικό του Twitter είναι δυνατό και ανθεκτικό. Θα βρίσκουν πάντα έναν τρόπο, όσο δύσκολη κι αν είναι η στιγμή. συνειδητοποιώ πολλοί είναι θυμωμένοι μαζί μου. Έχω την ευθύνη για το γιατί όλοι βρίσκονται σε αυτήν την κατάσταση: μεγάλωσα το μέγεθος της εταιρείας πολύ γρήγορα. Ζητώ συγγνώμη για αυτό", τόνισε σε δήλωσή του.

"Είμαι ευγνώμων και αγαπώ όλους όσους έχουν δουλέψει ποτέ στο Twitter. Δεν περιμένω να είναι αμοιβαίο αυτή τη στιγμή...ή ποτέ...και καταλαβαίνω", πρόσθεσε.

Η δήλωσή του αυτή θεωρείται ότι επιβεβαιώνει την ανάγκη για απολύσεις στην εταιρεία, ενώ πρέπει να σημειωθεί πως ο 45χρονος Ντόρσεϊ υποστήριξε την εξαγορά από τον Μασκ.

Τον Απρίλιο, όταν ο Μασκ ξεκίνησε για πρώτη φορά την αγορά του Twitter, ο Ντόρσεϊ είπε ότι ο 51χρονος ήταν η "μοναδική λύση που εμπιστεύομαι" και ότι η εξαγορά από αυτόν ήταν "ο σωστός δρόμος...".

Ο κύριος Dorsey δημιούργησε το Twitter το 2006 μαζί με τους Evan Williams, Biz Stone και Noah Glass. 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.