ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Twitter: «Είναι λιγότερο ασφαλές με τον Μασκ», προειδοποιεί πρώην στέλεχος

13:26 - 30 Νοε 2022 | Επιχειρήσεις
Twitter: «Είναι λιγότερο ασφαλές με τον Μασκ», προειδοποιεί πρώην στέλεχος
Ο πρώην υπεύθυνος αξιοπιστίας και ασφάλειας της Twitter Inc, Γιοελ Ροθ, επισήμανε ότι η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης δεν είναι πιο ασφαλής υπό το νέο ιδιοκτήτη της, Έλον Μασκ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ροθ είχε αναφέρει αρχικά σε μία ανάρτησή του ότι με την εφαρμογή ορισμένων μέτρων, η ασφάλεια του Twitter είχε βελτιωθεί υπό τη διοίκηση του δισεκατομμυριούχου.

Ωστόσο, σε ερώτηση κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης σε μία χθεσινή εκδήλωση του ιδρύματος Knight Foundation, αναφορικά με το αν ακόμα αισθάνεται το ίδιο για την ασφάλεια του Twitter, ο Ροθ απάντησε: «Όχι».

Ο Ροθ ήταν επί πολλά χρόνια στο Twitter και βοήθησε τη διοίκηση της εταιρείας στη λήψη μιας σειράς σοβαρών αποφάσεων, συμπεριλαμβανομένης και της απόφασης για τη μόνιμη αναστολή χρήσης του λογαριασμού του Ντόναλντ Τραμπ. 

Η αποχώρησή του προκάλεσε περαιτέρω σύγχυση στους διαφημιστές, αρκετοί από τους οποίους αποχώρησαν από το Twitter.

«Ένα από τα όρια που είχα θέσει ήταν η περίπτωση κατά την οποία το Twitter θα υποτάσσονταν σε δικτατορικά διατάγματα αντί της εφαρμογής πολιτικών... δεν υπάρχει πλέον ανάγκη για εμένα στο ρόλο μου, για να κάνω αυτό που έκανα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Τελευταία τροποποίηση στις 13:27 - 30 Νοε 2022
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.