ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στο «χείλος» της χρεοκοπίας η Bed Bath & Beyond

22:33 - 10 Ιαν 2023 | Επιχειρήσεις
Στο «χείλος» της χρεοκοπίας η Bed Bath & Beyond
Ζημιές 393 εκατ. δολαρίων ανακοίνωσε η Bed Bath & Beyond για το γ’ τρίμηνο χρήσης, καθώς οι πρώιμες εορταστικές εκπτώσεις απέτυχαν να προσφέρουν «ανάσα» απέναντι στην πολύμηνη απώλεια χρημάτων, η οποία με τη σειρά της οδήγησε σε προειδοποιήσεις για πιθανή χρεοκοπία.

Η εταιρεία πώλησης οικιακών ειδών παλεύει με μια συρρίκνωση μετρητών, καθώς οι πωλητές απαιτούν πληρωμές πιο γρήγορα. Επίσης, οι πωλήσεις έχουν «χτυπηθεί» σε όλους τους τομείς των οικιακών ειδών και της διακόσμησης, καθώς η οικονομία έχει επιβραδυνθεί.

Την περασμένη εβδομάδα η Bed Bath & Beyond δήλωσε ότι μελετά τις επιλογές της, συμπεριλαμβανομένης της χρεοκοπίας, αφού ανέλαβε χρηματοδότηση 375 εκατ. δολαρίων τον Αύγουστο και απέτυχε αυτόν τον μήνα να πείσει τους κατόχους ομολόγων να ανταλλάξουν τις επενδύσεις τους με νέο χρέος. Πέρυσι, η εταιρεία δήλωσε ότι θα κλείσει 150 καταστήματα και θα απολύσει εταιρικούς υπαλλήλους στο πλαίσιο εξοικονόμησης του κόστους.

Η εταιρεία δεν δέχτηκε ερωτήσεις από τους αναλυτές στην τηλεδιάσκεψη μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων «υπό το πρίσμα της συνεχιζόμενης αναθεώρησης στρατηγικών εναλλακτικών λύσεων», δήλωσε η Σούζι Κιμ, επικεφαλής των σχέσεων της Bed Bath & Beyond με τους επενδυτές.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.