ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Στοπ» στους δανεικούς κωδικούς βάζει η Netflix

18:41 - 27 Ιαν 2023 | Επιχειρήσεις
«Στοπ» στους δανεικούς κωδικούς βάζει η Netflix
Μέχρι τα τέλη Μαρτίου του 2023 η Netflix σκοπεύει να απαγορεύσει στους χρήστες να μοιράζονται δωρεάν κωδικούς πρόσβασης, λόγω μεγάλης απώλειας εσόδων.

Υπενθυμίζεται ότι από τον περασμένο Οκτώβριο, η εταιρεία είχε δηλώσει πως θα αρχίσει να χρεώνει τους συνδρομητές που μοιράζονται τους λογαριασμούς τους, χωρίς ωστόσο να δώσει συγκεκριμένη ημερομηνία για το πότε.

Ωστόσο, στα τέλη της περασμένης εβδομάδας, η Netflix αποκάλυψε ότι θα εφαρμόσει το καινούργιο σύστημα σε όλη το δίκτυό της προς το τέλος του πρώτου τριμήνου του 2023.

«Το ευρύ μοίρασμα κωδικών σήμερα υπονομεύει τη μακροπρόθεσμη ικανότητά μας να επενδύουμε και να βελτιώνουμε το Netflix, καθώς και να χτίζουμε την επιχείρησή μας», υποστήριξε η εταιρεία σε επιστολή στους μετόχους.

«Έχουμε εργαστεί σκληρά για να δημιουργήσουμε πρόσθετες και νέες δυνατότητες που βελτιώνουν την εμπειρία στο Netflix».

Η εταιρεία σημείωσε ότι η νέα πολιτική πιθανότατα θα έχει «αρνητική επίδραση» ενώ σχεδιάζει ένα «νόμιμο» μοίρασμα του λογαριασμού όπου πολλοί χρήστες θα έχουν τον ίδιο, αλλά με μικρότερο κόστος και θα απευθύνεται σε φίλους ή σε μέλη μιας οικογένειας που ζουν μακριά από το νοικοκυριό.

Τέλος όπως αναφέρει η Daily Mail, το Netflix σχεδιάζει ένα «νόμιμο» μοίρασμα του λογαριασμού, όπου πολλοί χρήστες θα έχουν τον ίδιο λογαριασμό, αλλά με επιπλέον κόστος.

Τελευταία τροποποίηση στις 20:56 - 27 Ιαν 2023
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.