ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Netflix: Μειώνει τις τιμές έως και 50% σε 100 χώρες

10:56 - 24 Φεβ 2023 | Επιχειρήσεις
Netflix: Μειώνει τις τιμές έως και 50% σε 100 χώρες
Στη μείωση των τιμών του σε περισσότερες από 100 χώρες θα προχωρήσει το Netflix, στην προσπάθειά του να προσελκύσει περισσότερους συνδρομητές.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg, η μείωση των τιμών αφορά κυρίως χώρες χαμηλότερων εισοδημάτων, στις οποίες και η εταιρεία έχει λιγότερους συνδρομητές. 

Ανάμεσά τους βρίσκονται η Μαλαισία, η Ινδονησία, η Ταϊλάνδη, οι Φιλιππίνες, η Κροατία, η Βενεζουέλα, η Κένυα και το Ιράν, επηρεάζοντας περίπου 10 εκατομμύρια συνδρομητές.

Το αυξημένο κόστος ζωής και οι οικονομικές προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν τα νοικοκυριά παγκοσμίως είναι και ο κύριος λόγος για τον οποίο ελήφθη η παραπάνω απόφαση. Παράλληλα, ο αυξημένος ανταγωνισμός από αντίπαλες υπηρεσίες streaming όπως Amazon, HBO και Disney αποτελεί επίσης καθοριστικό παράγοντα για μείωση των τιμών.

Οι μειώσεις ισχύουν για ορισμένα πακέτα, με τις συνδρομές να μειώνονται κατά το ήμισυ σε ορισμένες περιπτώσεις.

Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι, η εταιρεία προχώρησε σε απολύσεις και εγκαινίασε φθηνότερα πακέτα συνδρομών με διαφημίσεις.

Τώρα, στρέφεται επίσης και σε εκείνους που μοιράζονται τον λογαριασμό τους με άλλους, εφαρμόζοντας πιλοτικά ένα πρόγραμμα που προβλέπει μία επιπλέον χρέωση για τους χρήστες που δίνουν των κωδικό τους σε άτομα εκτός του σπιτιού τους.

Τελευταία τροποποίηση στις 10:58 - 24 Φεβ 2023
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.