ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Moderna: Επενδύει 1 δισ. δολάρια στην Κίνα

17:25 - 04 Ιουλ 2023 | Επιχειρήσεις
Moderna: Επενδύει 1 δισ. δολάρια στην Κίνα
Η φαρμακευτική βιοτεχνολογική εταιρεία Moderna, αναμένεται να προχωρήσει στην πρώτη της επένδυση στην Κίνα σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το κινεζικό επιχειρηματικό δίκτυο ενημέρωσης Yicai.

Συνολικά, η επένδυση στην οποία θα προχωρήσει αγγίζει το 1 δισ. δολάρια, αναφέρει το δημοσίευμα χωρίς να παρέχει περισσότερες λεπτομέρειες. Η φαρμακοβιομηχανία αναζητά επικοινωνία με τις κινεζικές ρυθμιστικές αρχές, προσθέτει το Yicai.

Η Moderna άνοιξε εταιρεία βιοτεχνολογίας στην Κίνα τον Μάιο, με εγγεγραμμένο κεφάλαιο 100 εκατ. δολαρίων, ενώ ανακοίνωσε ότι διερευνά ευκαιρίες στην αγορά για να φέρει την πλατφόρμα mRNA στη χώρα, σύμφωνα με το Yicai.

Ο διευθύνων σύμβουλος Στεφάν Μπανσέλ έφτασε στη Σαγκάη και θα παραστεί στην τελετή υπογραφής της επένδυσης, σύμφωνα με το κινεζικό ρεπορτάζ. Ο ίδιος είχε δηλώσει, στο πλαίσιο επίσκεψής του στην ασιατική χώρα τον Απρίλιο, ότι η εταιρεία θα επιταχύνει τις επενδύσεις στη Σαγκάη ενώ επιδιώκει να συνεργαστεί με Κινέζους εταίρους για την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών και προϊόντων, προστίθεται.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.