ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σημαντικές διακρίσεις για τη METRO AEBE στα HR Awards 2021

14:39 - 29 Οκτ 2021 | Επιχειρήσεις
Σημαντικές διακρίσεις για τη METRO AEBE στα HR Awards 2021
Για μια ακόμη χρονιά, η METRO έλαβε τρεις σημαντικές διακρίσεις στα HR Awards 2021. Σε έναν από τους σημαντικότερους θεσμούς που αναδεικνύουν τη Διοίκηση Ανθρωπίνου Δυναμικού στη χώρα.

Η εταιρεία απασχολεί περισσότερους από 11.000 εργαζόμενους με τη συντριπτική τους πλειοψηφία να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της εξυπηρέτησης, στα καταστήματα My market, τα METRO Cash & Carry και τα Κέντρα Διανομής φροντίζοντας καθημερινά για την ομαλή λειτουργία της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Στην εποχή του Covid-19 και των παρατεταμένων περιοριστικών μέτρων, η εταιρεία κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι εργαζόμενοί της να αισθάνονται ασφαλείς και να έχουν απρόσκοπτη πρόσβαση με πρωτοποριακές υπηρεσίες που αναβαθμίζουν τη δουλειά και την καθημερινότητά τους.

Αναλυτικά, η εταιρεία κέρδισε 2 SILVER και 1 BRONZE βραβείο:

 SILVER: Most Innovative use of Technology in HR, με την υποψηφιότητα To πρωτοποριακό LMS της FlexLearn που σχεδιάστηκε ειδικά για τις ανάγκες της METRO (με τη συνεργασία της FlexLearn)

 SILVER: Best Internal Use of Academies, με την υποψηφιότητα Η δύναμη της γνώσης στο χέρι σου! METRO &FlexLearn το έκαναν  πράξη! (με τη συνεργασία της FlexLearn)

 BRONZE: Best Crisis Management Strategy, με την υποψηφιότητα METRO Covid-19 Response

Η βράβευση των δράσεων της METRO, αποτελεί την αναγνώριση των πρωτοβουλιών που έχει πάρει η εταιρεία το τελευταίο διάστημα, με σκοπό την ενίσχυση της δέσμευσής της προς την ευημερία των εργαζομένων της.

Η τελετή των HR AWARDS πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021 από την BOUSSIAS Communications.

 

Τελευταία τροποποίηση στις 14:50 - 29 Οκτ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.